Redactia.ro
Home » Monden » Momente grele pentru Hugh Jackman. Celebrul actor este suspect din nou de cancer de piele

Momente grele pentru Hugh Jackman. Celebrul actor este suspect din nou de cancer de piele

Hugh Jackman este suspect de cancer de piele pentru a doua oară

Hugh Jackman este suspect de cancer de piele pentru a doua oară. Iată ce mărturisiri a făcut celebrul actor și ce i-a încurajat pe fanii lui să facă.

Hugh Jackman este suspect din nou de cancer de piele

Hugh Jackman are 54 de ani. Din păcate, veștile legate de el nu sunt deloc bune. Celebrul actor a povestit pe Internet că a făcut două biopsii după ce a fost la medic și că urmează să afle dacă are sau nu cancer la piele. Având un bandaj pe nas, actorul a transmis un mesaj video fanilor.

„Tocmai mi-au făcut două biopsii. Am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. O să aflu în două-trei zile și, de îndată ce voi afla, o să vă anunț”, a spus el.

„Vă rog să nu uitați de protecția solară! Pur și simplu nu merită să riscați, indiferent cât de mult v-ați dori un bronz. Credeți-mă!”, a mai zis starul Wolverine.

Carcinomul bazocelular este cel mai cunoscut tip de cancer de piele, putând fi cauzat de supraexpunerea la soare. Tratamentul pentru cancerul de piele non-melanom are succes în 90% din cazuri, potrivit NHS.

Hugh Jackman este de părere că acum plătește prețul orelor de stat în soare în urmă cu 25 de ani, fără protecție SPF. Și în 2015, el a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de piele. În cel mai recent film al lui Jackman, The Son, el joacă rolul unui avocat cu un fiu adolescent dintr-o căsătorie anterioară care suferă de depresie.

„Mi-am dat seama, de asemenea, prin intermediul acestui film, că a fi vulnerabil este de fapt bine. Este ceva cu care toată lumea se identifică. Și chiar și copiii mei, sunt mai vulnerabil cu ei”, a mărturisit actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: