Redactia.ro
Home » Știri » Momente grele pentru Lidia Buble. Vedeta riscă să rămână fără voce

Momente grele pentru Lidia Buble. Vedeta riscă să rămână fără voce

Lidia Buble

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, se confruntă în prezent cu probleme de sănătate care îi afectează vocea și starea generală. Artista a împărtășit recent cu fanii săi, pe contul personal de Instagram, faptul că traversează o perioadă dificilă din cauza unor simptome similare cu cele ale unei viroze. Cu toate că a efectuat un test de COVID, care a ieșit negativ, starea ei nu s-a îmbunătățit.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble

În ultimele zile, Lidia Buble a început să se simtă tot mai rău. Pe lângă faptul că își pierde vocea, aceasta a relatat că simte dureri în tot corpul, inclusiv la nivelul feței. Deși a urmat un tratament medicamentos, simptomele nu au dispărut, iar starea ei de sănătate continuă să se deterioreze. Într-un mesaj video postat pe Instagram, artista a povestit situația prin care trece și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la simptomele neobișnuite pe care le experimentează.

”M-am trezit mai rău de cât m-am pus să dorm. Rămân fără voce, am luat toate medicamentele din lume, efectiv simt că mă doare toată fața, mă doare tot corpul, mă doare nasul, mi se pare că îl am mai mare decât îl am de obicei. E rău, eu cred că e ceva virus, pentru că nu înțeleg altfel de unde. Am auzit că sunt mulți așa”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Aceasta crede că ar putea fi vorba de un virus și a decis să se izoleze pentru o perioadă, pentru a evita răspândirea acestuia. Deși testul pentru COVID a ieșit negativ, simptomele persistă și o împiedică să își desfășoare activitățile obișnuite, inclusiv să cânte, aspect care îi afectează direct cariera.

Probleme de sănătate recurente

Nu este prima dată când Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu doar o lună, artista a trecut printr-un episod care a speriat-o destul de mult. La acea vreme, ea a povestit pe rețelele de socializare că se simțea extrem de slăbită și avea simptome precum stări de leșin și vomă. Starea ei era atât de proastă încât a descris-o ca fiind ceva ce nu mai experimentase de ani de zile.

„O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu ma simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul. Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani de zile”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Aceste episoade de sănătate au adus cu ele îngrijorare atât pentru artistă, cât și pentru fanii ei. Lidia Buble este cunoscută pentru energia și entuziasmul ei pe scenă, astfel încât aceste probleme de sănătate care îi afectează vocea și starea fizică sunt cu atât mai îngrijorătoare.

În fața acestor dificultăți, Lidia Buble a decis să ia măsuri și să își acorde timpul necesar pentru recuperare. Deși nu a primit încă un diagnostic clar, ea încearcă să se izoleze și să urmeze tratamentele recomandate. Pe lângă medicamente, artista a menționat că urmează și tratamente intravenoase pentru a-și recăpăta energia.

O perioadă dificilă pentru artistă

Starea de sănătate precară a Lidiei Buble o determină să își reevalueze prioritățile și să își ia o pauză pentru a se îngriji. În aceste momente dificile, ea rămâne deschisă și sinceră cu fanii săi, împărtășind cu ei fiecare etapă a luptei sale cu problemele de sănătate. Își păstrează însă optimismul și speră că va reuși să depășească această perioadă și să își recâștige forțele.

Această situație scoate în evidență presiunile la care sunt supuși artiștii și impactul pe care acestea le pot avea asupra sănătății lor. Pentru Lidia Buble, vocea este instrumentul principal al carierei sale, iar pierderea acesteia, fie și temporară, reprezintă o provocare majoră. Cu toate acestea, artista își demonstrează din nou puterea de a înfrunta dificultățile și de a-și prioritiza sănătatea.

Lidia Buble continuă să se concentreze pe tratament și recuperare, în speranța că își va putea relua activitățile artistice în cel mai scurt timp. Fanii ei îi stau alături cu mesaje pozitive și îi transmit gânduri bune pentru a trece peste acest obstacol.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: