Redactia.ro
Home » Monden » Momente grele pentru Marcela Fota și sora ei. Anunț devastator: „Este pe moarte”

Momente grele pentru Marcela Fota și sora ei. Anunț devastator: „Este pe moarte”

GALERIE FOTO (3) Momente grele pentru Marcela Fota și sora ei.

Momente grele pentru Marcela Fota și sora ei. În familia Marcelei Fota trece printr-o perioadă grea. Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei au făcut un anunț devastator, la aproape doi ani după ce soțul Marcelei Fota s-a stins din viață.

Momente grele pentru Marcela Fota și sora ei. Anunț devastator: „Este pe moarte”

Marcela Fota a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu un an. Soțul ei s-a stins din viață în urma unui infarct, iar acum trece din nou printr-o perioadă dificilă. Mariana Ionescu Capitanescu si sora sa au făcut anunțul trist. Tatăl celor două artiste se simte rău, iar cele două se pregătesc de ce e mai rău în ceea ce îl privește pe tatăl lor. Mariana Ionescu Căpinescu a mărturisit într-o emisiune Tv că tatăl său se luptă să trăiască, dar organismul său începe să cedeze, iar în ultimul timp în vizitează cât mai des.

„Refuză să ia vreun medicament. A muncit toată viața, și cu vitamine îl rugam. Din păcate, o spun cu tristețe în suflet, organismul tatălui meu începe să cedeze. Nu acceptăm niciodată că părinții noștri au probleme, că pot să nu mai fie în viața noastră. Acest gând mă frământă foarte tare, pe mine și pe surorile mele. Perioada asta suntem mult mai aproape de dumnealui”, a zis cântăreața.

Marcela Fota, dramă fără sfârșit

Soțul artistei s-a stins din viață pe 28 decembrie 2020, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova. Nimic nu anunța tragedia din acea dimineață. Soțul Marcelei Fota avea 47 de ani. Bărbatul a făcut infarct, iar medici ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. “Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a povestit artista, la “Acces Direct”

Soțul artistei a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor. Un cadru medical a intervenit imediat, dar nu l-a mai putut salva. Marcela Fota a sperat că soțul ei își va reveni, mai ales că i se părea că respiră. De fapt, senzația era pridusă de adrenalina din corp. „În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legam de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca abdomenul noi ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mânca să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a povestit Marcela Fota.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: