Redactia.ro
Home » Știri » Momente teribile pentru lui Liviu Vârciu! Fiica lui, micuța Anastasia, era în Turcia când pământul s-a cutremurat. Ce s-a întâmplat cu ea

Momente teribile pentru lui Liviu Vârciu! Fiica lui, micuța Anastasia, era în Turcia când pământul s-a cutremurat. Ce s-a întâmplat cu ea

Momente teribile pentru lui Liviu Vârciu! Fiica lui, micuța Anastasia, era în Turcia când pământul s-a cutremurat

Au fost momente teribile pentru lui Liviu Vârciu! Fiica lui, micuța Anastasia, era în Turcia când pământul s-a cutremurat la primul seism major! Iată ce s-a întâmplat!

Momente teribile pentru lui Liviu Vârciu! Fiica lui, micuța Anastasia, era în Turcia când pământul s-a cutremurat. Ce s-a întâmplat cu ea

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, era în Turcia în momentul producerii cutremurului major, care a avut efecte devastatoare asupra acestei țări, dar și asupra Siriei. Peste 14.000 de oameni au murit, arată bilanțul de azi, dar cel mai probabil o să crească numărul.

Fetița în vârstă de șase ani a lui Vârciu și a Andei Călin se afla în Istanbul, mai exact. Părinții s-au înfiorat când au auzit că în Turcia a fost un cutremur devastator, așa că și-au făcut griji pentru ea, la gândul că și în Istanbul s-a resimțit. Nu a fost cazul, din fericire.

Anda Călin a vorbit despre acel moment când au aflat despre seismul de pe teritoriul Turciei. Ea se afla la aeroport în acea zi, mergea la mama ei, care locuiește la Istanbul, pentru a o aduce acasă pe Anastasia.

„Mama stă în Istanbul, iar acolo nu s-a resimțit. Nu știam ce s-a întâmplat, în acel moment mă aflam în aeroport, în drum spre mama, ca să iau fata acasă. Ei îi place acolo, si nouă la fel, și mergem în Turcia când timpul ne permite”, a declarat Anda Călin într-un interviu exclusiv pentru Playtech.

Liviu Vârciu și-a înscris fiica la o școală privată turcească, unde învață atât turca, cât și limba engleză.

„Suntem foarte mândri de ea. E anul întâi, merge la o școală turcească privată. Este la un preț mai accesibil, față de ce există la noi în zonă, dacă nu chiar cel mai scăzut. Dar sunt foarte mulțumită, acum a învățat să citească și mă uimește în fiecare zi. Mama și tata știe să scrie de la 3 ani. Școala este în engleză, dar are și ore de turcă. Mama stă în Istanbul, deci e la fix, pentru când va merge în vacanță”, a mai spus Anda Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: