Redactia.ro
Home » Monden » Momentul când lui Katy Perry îi cade o pleoapă în timpul unui concert. Reacția fanilor: „Eroare mecanică”

Momentul când lui Katy Perry îi cade o pleoapă în timpul unui concert. Reacția fanilor: „Eroare mecanică”

Momentul când lui Katy Perry îi cade o pleoapă în timpul unui concert. Reacția fanilor: „Eroare mecanică”

Iată momentul când lui Katy Perry îi cade o pleoapă în timpul unui concert. Ce a pățit cântăreața și cum au reacționat fanii, care susțin că este vorba despre o „eroare mecanică”, insinuând astfel că aceasta nu este umană.

Momentul când lui Katy Perry îi cade o pleoapă în timpul unui concert. Reacția fanilor: „Eroare mecanică”

Katy Perry a avut recent dificultăți în timpul unui concert ținut în Las Vegas. Într-un clip postat pe TikTok, cântăreața în vârstă de 38 de ani poate fi văzută în timp ce încearcă să-și ridice pleoapa dreaptă. Îmbrăcată într-o rochie argintie, cu aplicații din doze de sucuri, ea se afla chiar la mijlocul show-ului când pleoapa ei pare să se fi blocat, oblingând-o să o ridice cu degetele. Fanii cântăreței au fost și îngrijorați, și amuzați de această ciudată manifestare a ei.

Momentul a fost înregistrat de unul dintre fanii cântăreței și publicat apoi în mediul online, stârnind tot felul de comentarii.

„Robotul a dat eroare”, „Eroare tehnică, a apăsat butonul ca să deschidă din nou pleoapa” – sunt câteva dintre comentarii.

„Este un robot, Doamne, am știut eu”, a afirmat în glumă cineva. „Katy Perry este un robot, hahaha”, a comentat o altă persoană. „Nu chestia cu ochii a fost ciudată, ci faptul că s-a purtat ca și cum nu s-ar fi întâmplat și a continuat…”, a mai spus altcineva.

Cineva a găsit și o posibilă explicație.

„Lipiciul de la genele false a ajuns pe pleoapa de jos, mi se întâmplă chestia asta tot timpul”, a scris o persoană, potrivit Canadatoday.news.

Mulți alții au găsit momentul destul de amuzant.

„Păpușa aia, pe care o aveai când erai copil, cu ochiul care se tot închidea”, a glumit cineva pe TikTok, în timp ce o altă persoană a scris: „A pierdut conexiunea Wifi 😂”.


adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: