Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Laurențiu, omul pădurii din Gorj, primește în dar primul lui cămin. Bărbatul a locuit 11 ani sub cerul liber VIDEO

Momentul în care Laurențiu, omul pădurii din Gorj, primește în dar primul lui cămin. Bărbatul a locuit 11 ani sub cerul liber VIDEO

Momentul în care Laurențiu, omul pădurii din Gorj, primește în dar primul lui cămin. Bărbatul a locuit 11 ani sub cerul liber. Iată detaliile!

Momentul în care Laurențiu, omul pădurii din Gorj, primește în dar primul lui cămin

Imaginează-ți o viață petrecută timp de 11 ani sub cerul liber, în mijlocul naturii, la marginea unei păduri din Gorj. Aceasta este povestea lui Laurențiu, un bărbat de 49 de ani care și-a găsit liniștea și adăpostul în mijlocul naturii după o serie de necazuri familiale. Povestea lui de viață a fost adusă în lumina reflectoarelor și a ajuns să emoționeze oameni din întreaga țară.

Însă, o rază de speranță și bucurie a apărut în viața lui Laurențiu într-un mod neașteptat. O persoană din vestul țării, impresionată de povestea lui, a decis să îl ajute cu generozitate. Astfel, Laurențiu a primit o rulotă și un panou solar care să îi ofere confort și condiții de trai mult îmbunătățite. Imaginea lui Laurențiu plângând de fericire în momentul în care a primit această dar a atins inimile multor oameni.

Bărbatul a locuit 11 ani sub cerul liber

Pentru cei care nu cunosc povestea lui Laurențiu, el a trăit timp de 11 ani în sălbăticie, dormind pe un pat improvizat din ferigi, acoperindu-se cu pături și folii în zilele ploioase sau în timpul iernii. Viața sa a fost una a simplității și a conectării profunde cu natura, dar și a greutăților și a frigului. Cu toate acestea, el a găsit liniștea în mijlocul pădurii, reamintindu-și de copilăria sa și de simplitatea acelei perioade.

„Oamenii au fost mișcați de situația mea și au fost binevoitori, iar eu le mulțumesc. Începând de astăzi, mi se schimbă viața. Îi mulțumesc și domnului primar de la Runcu, Adi Câmpeanu, că mi-a permis să stau aici“, a spus Laurenţiu în vlog-ul „Hoinar prin România“.

Donatorul, care a dorit să rămână anonim, a făcut un gest incredibil pentru Laurențiu. Rulota primită de acesta are un aragaz, o bucătărie, un pat confortabil și chiar un calorifer funcționând cu gaz dintr-o butelie. Aceste facilități simple, dar esențiale, îi vor aduce lui Laurențiu confort și siguranță în viața sa de zi cu zi.

Povestea lui Laurențiu este un exemplu de reziliență și de găsire a fericirii în cele mai simple lucruri. În mijlocul naturii, el a găsit pacea interioară și a reușit să se reconecteze cu sine însuși. Dar acum, cu rulota sa nouă și cu panoul solar, viața sa se va schimba în bine, oferindu-i un nivel mai ridicat de confort și siguranță.

„Împrejurările vieții m-au adus aici. Viața nu o poți face cum vrei tu. Părinții m-au dat afară. M-au duduit și m-au dezmoștenit. Oamenii fiind răi, m-am gândit să vin aici, pentru că sunt liniștit. Aici trăiesc cu mintea la perioada copilăriei mele. Când îmi aduc aminte de viața aceea și de simplitatea de atunci, îmi vine să plâng. De 11 ani stau aici. Aici e casa mea. Cum fiecare trage acolo unde casa lui, eu trag aici“, a spus Laurenţiu.

 

Sursa foto: Captură video Youtube/Luis Popa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: