Redactia.ro
Home » Știri » Momentul incredibil în care Raed Arafat a fost surprins de explozia de la Crevedia. Ce țipa șeful DSU către pompieri

Momentul incredibil în care Raed Arafat a fost surprins de explozia de la Crevedia. Ce țipa șeful DSU către pompieri

În acest moment unul dintre cele mai discutate subiecte sunt cele legate de explozia de la Crevedia, care a luat viața a două persoane până în acest moment. Mai mulți pompieri și jandarmi au fost grav răniți și au nevoie de îngrijiri medicale. Raed Arafat s-a aflat în mijlocul lor, iar imaginile cu el surprins de a doua explozie sunt terifiante.

Pompierii și jandarmii care au venit la fața locului, în apropierea unei stații GPL din Crevedia, au rămas șocați când au văzut ceea ce s-a întâmplat. La scurt timp după ce s-a început intervenția, oamenii legii au fost luați prin surprindere de o altă explozie, doar că alături de ei de această dată se afla și șeful DSU.

Raed Arafat, zdruncinat de explozia din Crevedia

Pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în urma căruia se poate vedea cum Raed Arafat este în mijlocul pompierilor care fac tot posibilul pentru a stinge incendiul izbucnit la stația GPL. În momentul în care are loc a doua explozie, șeful DSU încearcă să îi îndepărteze cât mai repede pe jurnaliști, dar și să îi ajute pe pompierii care fug din fața flăcărilor devastatoare.

„În spate, în spate toată lumea!”, a țipat Raed Arafat cât l-au ținut plămânii.

Ce spune șeful DSU despre intervenția pompierilor de seara trecută

Raed Arafat, figura emblematică în domeniul gestionării situațiilor de urgență, a dezvăluit că intervenția la fața locului a implicat mai mulți ofițeri experimentați care au preluat cu măiestrie coordonarea operațiunilor de stingere. Acești ofițeri nu doar că au făcut față flăcărilor, ci au și rămas în linia întâi până când incendiul a fost complet lichidat. Imaginați-vă, a rămâne ferm în fața amenințării în timp ce valurile de căldură și fum învăluie întreaga zonă. Acești bărbați și femei merită nu doar recunoașterea noastră, ci și un loc special în inimile noastre.

Cu privire la prezența persistentă a pompierilor în apropierea zonei afectate de explozie, Raed Arafat a răspuns prompt și coerent. Motivul din spatele acestui gest aparent riscant a fost unul de maximă importanță: necesitatea de a stinge incendiile care se manifestau la mai multe case afectate. Ei nu au stat nepăsători, ci au acționat în mod hotărât pentru a preveni răspândirea haosului. Această decizie, bazată pe expertiză și evaluare riguroasă, a dovedit încă o dată că pompierii sunt cu adevărat paznicii noștri de nădejde în momente de criză.

Intervenția la Crevedia nu a implicat doar stinsul cisternei în flăcări; a fost o strategie amplă menită să prevină propagarea dezastrului. Ei au avut curajul să intervină pentru a răci zona, chiar asumându-și un risc calculat. Raed Arafat a subliniat cu tărie că această decizie dificilă și periculoasă a fost justificată și necesară pentru a menține controlul asupra situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: