Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel a fost dur criticată după publicarea unei fotografii. Cu ce au pus-o fanii la zid

Monica Anghel a fost dur criticată după publicarea unei fotografii. Cu ce au pus-o fanii la zid

Monica Anghel s-a tuns zero

Monica Anghel este una dintre cele mai consacrate artiste de la noi. Vedeta are un talent colosal cu care impresionează de fiecare dată când urcă pe scenă. De o bună bucată de timp a devenit foarte activă în mediul online unde publică fotografii aproape zilnic. Ultima ei postare a stârnit comentarii tăioase. Iată care este motivul.

Monica Anghel taxată dur de un internaut

Monica Anghel și-a obișnuit urmăritorii să publice imagini din ce în ce mai des. Ultima poză publicată a stârnit un val de reacții, iar un internaut a taxat-o dur pe vedetă. În imagine Monica Anghel apare cu un ten imepcabil, fără nici măcar un rid, lucru care a stârnit semne de întrebare.

Mulți au apreciat-o spunându-i că a întinerit și că arată foarte bine, iar alții au asociat-o cu nimeni alta decât Loredana Groza. Loredana Groza este intens criticată pentru așa zisele operații estetice pe care le neagă cu vehementă. Așadar, internautul i-a transmis Monicăi Anghel că pare că și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței și că ar trebui să nu exagereze.

te apreciez mult,respect,dar ai grija ca ai inceput sa nu mai semeni cu tine…nu bea apa dupa Loredana…„, a fost mesajul primit de Monica Anghel.

Au fost și alții care au întrebat-o dacă nu cumva e bolnava, punând schimbarea pe seama vreunei afecțiuni ascunse. „Ești bolnavă?”, a întrebat-o un fan îngrijorat.

Probabil, schimbarea fizică a artistei din ultimii ani i-a îngrijorat pe fani, mai ales că ea a precizat că a fost nevoită să slăbească 20 de kilograme.

Monica Anghel a slăbit 20 de kilograme

Monica Anghel a slăbit considerabul și a vorbit despre această experiență pe care a trăit-o. Ea a dezvăluit și care este regimul ei alimentar.

Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana.

Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza. Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Ma frustra putin ideea, insa stiam de la sotul meu ca asa se intampla – dupa o slabire brusca se petrece una treptata. Chiar si organismul se obisnuieste cu un anumit regim de alimentatie si nu mai reactioneaza asa surprins.„, povestea Monica Anghel într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: