Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel, deranjată de critici: „Mă enervează minciunile care se spun despre mine”

Monica Anghel, deranjată de critici: „Mă enervează minciunile care se spun despre mine”

Monica Anghel a impresionat pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme și să poarte mărimea S la haine. Aceasta este foarte deranjată de faptul că mulți cred că a slăbit cu ajutorul unor picături de slăbit din cauza unor site-uri care promovează această idee. Iată cum a răbufnit! 

Monica Anghel cântărește 65 de kilograme

Cântăreața a reușit să slăbească 30 de kilograme astfel încât acum cântărește 65 de kilograme și este mândră de reușita ei: 

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic,. În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a declarat Monica Anghel pentru Playtech.

Monica Anghel: „Mă enervează minciunile”

Monica Anghel a răbufnit în direct, la TV din cauza faptului că mulți consideră că a slăbit cu ajutorul unor picături de slăbit, din cauza unor site-uri care susțin acest lucru:  

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”, a spus Monica Anghel, vizibil deranjată, potrivit sursei menționate

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: