Redactia.ro
Home » Știri » Monica Anisie, avertisment dur pentru profesorii care nu-și fac orele online

Monica Anisie, avertisment dur pentru profesorii care nu-și fac orele online

Monica Anisie le-a transmis, astăzi, profesorilor, un mesaj de ziua Educației. Ministrul Educației, le-a transmis și un avertisment cadrelor didactice prin care le cere să se adapteze acestei perioade.

 

Ce le-a transmis ministrul cadrelor didactice

Ministrul Educației le-a transmis cadrelor didactice,astăzi, de ziua Educației, că trebuie să se adapteze și să fie alături de copii în această perioadă. Mai mult, „învăţarea trebuie să continue în orice condiţii”, a adăugat Anisie. Ministrul a adăugat că asta este menirea profesorilor. „Noi toţi, noi, profesorii, ne-am dedicat viaţa acestor copii cărora trebuie să le modelăm viitorul. (…) Să fiţi sănătoşi şi să aveţi grijă şi de acum înainte nu numai de a-i învăţa, a-i îndruma pe elevii noştri, ci să aveţi grijă şi de sufletele lor”, a spus ministrul în carul unui eveniment organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Educației. Anisie îndeamnă cadrele didactice și nu numai să conștentizeze că este o perioadă în care fiecare trebuie să se adapteze.

Ministrul a susținut în cadrul evenimentului că obiectivele Ministerului Educației au fost îndeplinite: încheierea anului şcolar în condiţii bune pentru elevi şi profesori şi susţinerea examenelor naţionale atât pentru elevi, cât şi pentru studenţi, dar şi susţinerea concursurilor pentru cadrele didactice, scrie hotnews.ro. Monica Anisie a mai adăugat că au fost luate în considerare reperele metodologice pentru fiecare disciplină.

Ministrul Educației va face testul de COVID-19

Monica Anisie a adăugat în cadrul evenimentului că se va testa de coronavirus, dacă va fi nevoie de acest lucru. Și Sorin Costreie, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, a sfătuit cadrele didactic să nu rămână ”cantonate” în conținuturile materiilor pe care le predau. „Am uitat că dincolo de măşti, de dezinfectanţi şi distanţare educaţie este despre învăţare şi că învăţarea este adaptare şi că virtualul este noua realitate. Deci trebuie să ne adaptăm şi să ne învăţăm elevii şi studenţii noştri online şi offline, după caz, şi să nu uitaţi că educaţia este pentru oameni şi despre oameni”, a fost mesajul acestuia. Consilierul încurajează omenescul și firescul și le cere cadrelor didactie să nu distrugă entuziasmul copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: