Redactia.ro
Home » Monden » Monica Bârlădeanu, despre căsătorie. Ce nu i-ar putea ierta niciodată unui bărbat

Monica Bârlădeanu, despre căsătorie. Ce nu i-ar putea ierta niciodată unui bărbat

GALERIE FOTO (5) Monica Bârlădeanu, despre căsătorie.

Monica Bârlădeanu, despre căsătorie. În vârstă de 42 de ani, actrița a făcut dezvăluiri incendiare. Monica Bârlădeanu a vorbit despre lucruri mai puțin știute de public. Cât de pretențioasă este vedeta când vine vorba despre bărbați?

Monica Bârlădeanu, despre căsătorie. Ce nu i-ar putea ierta niciodată unui bărbat

Monica Bârlădeanu, despre căsătorie. Actrița din serialul Vlad este curtată de mulți bărbați, dar aceasta are deja un tipar. La 42 de ani, Monica Bârlădeanu se numără printre cele mai frumoase actrițe din România. Vedeta a vorbit despre viața ei personală și a vorbit despre cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei. „Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt binevenite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea…”, a spus Monica pentru Viva.ro.

În cadrul aceluiași interviu, actrița a spus și ce nu i-ar ierta niciodată partenerului ei. „Mi-a spus cineva odată… Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Cred mult în asta. Nu știu să fie lucruri în spate pe care să nu le fi iertat… În același timp, a nu se confunda iertarea cu rămânerea în relații care te decimează sufletește. Adică tu poți ierta, îl poți înțelege și îmbrățișa pe celălalt, dar poți alege și să nu mai mergi mai departe în viață cu el. Sunt două decizii separate„, a mai spus aceasta.

Ce teste trebuie să treacă un bărbat pentru a o cuceri pe Monica Bârlădeanu

Se spune că odată înaintat în vârstâ, principiile devin tot mai puternice și cu greu îți mai poți alege un partener. În cazul actriței, bărbatul care trebuie să o cucerească, nu trebuie să treacă niciun test. Monica a spus că viitorul ei iubit „nu este o poziție pentru care se dă concurs”. Bărbatul ideal pentru vedetă înseamnă o persoană care să le aibă pe toate. „Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum sunt și eu”, a marturisit actrita.

Referitor la căsătorie, bruneta a spus că ea crede în căsătorie și în ideea de a-și întemeia o familie. Monica Bârlădeanu și Bobby Păunescu au format un cuplu, iar în acest timp, actrița a jucat în multe filme, sub pseudonimul Monica Dean.În 2012, cei doi s-au despărțit, postând un mesaj pe rețelele de socializare. „Dragi prieteni, deși suntem absolut hotărâți să lucrăm în continuare împreună așa cum am făcut-o și până acum, prietenii voștri, Monica și Bobby, nu mai formează, din păcate, un cuplu”.

La scurt timp după despărțire, bruneta l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea, dar relația lor nu a rezistat mult timp. În 2016, Monica Bârlâdeanu a fost surprinsă în compania medicului Renert Gad, dar ulterior cei doi s-au despărțit. Acum, actrița este singură și nu se grăbește să intre într-o nouă relație. „Mă simt extraordinar de confortabil cu spaţiile largi şi cu trăitul singură. Mi-e foarte bine singură. Nu simt nevoia să-mi fie casa plină mereu. Pot să stau şi două zile în casă fără să vorbesc cu absolut ni­meni”, mărturisea vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: