Redactia.ro
Home » Știri » Monica Bîrlădeanu, primul mesaj după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Ce a făcut actrița înainte de ziua cea mare

Monica Bîrlădeanu, primul mesaj după nunta cu Valeriu Gheorghiță. Ce a făcut actrița înainte de ziua cea mare

Sursa foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au sărbătorit recent una dintre cele mai importante zile din viața lor, căsătoria, iar actrița a transmis primul său mesaj către fani după eveniment. Evenimentul special a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, la Palatul Snagov, într-o atmosferă elegantă și exclusivistă. Monica a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare cât de perfectă a fost ziua nunții lor, exact așa cum și-au imaginat-o împreună. 

Mesajul Monicăi Bîrlădeanu după nuntă

Monica Bîrlădeanu a postat pe Instagram un mesaj emoționant în care a descris nunta lor ca fiind una de vis. Actrița a menționat că fiecare detaliu a fost gândit astfel încât să reflecte dorințele și personalitățile lor.

„O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși.

Am trăit frumos seară trecută cu toții și abia aștept să împărtășesc cu voi mâine câteva dintre momentele fabuloase ale serii, așa cum le-am trăit noi. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre”, a scris actrița pe Instagram.

Pentru a arăta impecabil în ziua nunții, Monica Bîrlădeanu a depus mult efort. Actrița a dezvăluit că s-a dedicat serios antrenamentelor fizice și a adoptat un stil de viață sănătos, eliminând complet anumite alimente din dieta sa. Ea a subliniat că, odată cu înaintarea în vârstă, activitatea fizică devine tot mai importantă pentru menținerea masei musculare și a sănătății generale.

 

Monica a recunoscut că în ultima perioadă a mers aproape zilnic la sală și a vorbit despre importanța disciplinei în viața ei

„E adevărat că în ultima vreme sunt aproape zilnic la sală. Am simțit nevoia să cultiv și să fiu încăpățânată în legătură cu această disciplină. Pentru că, cel puțin femeia, pe măsură ce înaintează în vârstă, are nevoie masivă de activitate fizică și de menținerea masei musculare. Pe care o pierzi practic, în fiecare an.

Și, în sensul acesta, strict bazat pe sănătate și nu pe vanitate, m-am hotărât să cultiv și să mă țin de această disciplină. (…) Am voință, dar tocmai pentru că în momentul în care îmi spun ‘nu am chef, acela e momentul în care știu că trebuie să calc peste acest ‘nu am chef și să mă duc.

Pentru că ‘nu am chef este un criteriu foarte periculos. Dacă faci lucrurile bazate pe ‘am chef, nu am chef, te duci la vale complet. Practic, nu reușești să cultivi absolut nimic. Nu poți să fii consecvent în legătură cu nimic, să fii serios în legătură cu nimic, dacă ‘am chef sau n-am chef este un criteriu”, a declarat ea pentru Viva.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă, desfășurată la Palatul Snagov, una dintre cele mai luxoase locații din România. Evenimentul a fost organizat discret, iar cei doi au optat pentru o nuntă restrânsă, cu invitați de marcă din domeniile medical și politic.

Fiind o pereche discretă, Monica și Valeriu au preferat să păstreze relația departe de ochii publicului, iar nunta lor a fost planificată cu mare atenție la intimitate. Codul vestimentar impus invitaților a fost unul strict, de tip „Black Tie”, subliniind eleganța și rafinamentul evenimentului.

Cei doi au fost împreună timp de mai bine de un an, iar relația lor a evoluat rapid, culminând cu acest moment special. Petrecerea lor a reflectat perfect gusturile lor sofisticate, iar invitații au avut parte de o experiență de neuitat, într-o atmosferă exclusivistă și plină de farmec.

Monica Bîrlădeanu a transmis un mesaj plin de bucurie și recunoștință după nunta cu Valeriu Gheorghiță, exprimându-și fericirea pentru felul în care a decurs evenimentul. Ceremonia a fost exact așa cum și-au dorit amândoi, iar Monica a subliniat că momentul a fost unul dintre cele mai importante din viața lor. Eforturile sale pentru a arăta impecabil și atenția la fiecare detaliu au contribuit la succesul unei zile memorabile, pe care cei doi o vor păstra cu drag în amintiri.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: