Redactia.ro
Home » Monden » Monica Davidescu a făcut dezvăluiri emoționante despre căsnicia sa cu Aurelian Temișan și despre fiica lor, Dora

Monica Davidescu a făcut dezvăluiri emoționante despre căsnicia sa cu Aurelian Temișan și despre fiica lor, Dora

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se bucură de multă împlinire în plan personal și profesional, tocmai de aceea familia lor a fost privită drept un exemplu în spațiul public din România. S-au completat mereu perfect, atât pe scenă, cât și acasă, iar povestea lor de dragoste dăinuie chiar și în prezent.  În cel mai recent interviu acordat, actrița a vorbit despre căsnicia și despre familia sa.

Monica Davidescu a făcut dezvăluiri emoționante despre căsnicia sa cu Aurelian Temișan și despre fiica lor, Dora

După 25 de ani petrecuți împreună, Aurelian Temișan și Monica Davidescu pot spune că au descoperit secretul unui mariaj plin de reușite. S-au cunoscut pe când erau la începutul drumului lor profesional și au evoluat unul la brațul celuilalt, iar soarta i-a răsplătit în schimb cu o familie minunată. Pe lângă împlinirea din carieră, cei doi sunt mândrii părinți ai unei fete adorabile, pe care au ales să o numească Dora.

Ultimul an a fost marcat de divorțuri neașteptate în lumea mondenă din țara noastră, iar unele dintre cele mai solide cupluri au ales să se separe. Pentru Monica Davidescu și Aurelian Temișan nu a existat însă niciodată această opțiune. Au învățat de-a lungul anilor petrecuți împreună să treacă peste conflicte, așa că s-au bucurat mereu de înțelegere unul din partea celuilalt.

„Eu, dacă am ceva de spus, spun, el tace. Şi apoi lucrurile se rezolvă de la sine. (…) Hopuri au existat, îţi dai seama că nu există persoană fără cusur. Dar nu am ajuns atât de departe încât să ne gândim la divorţ”, a declarat actrița pentru Ok! Magazine

Monica Davidescu a dezvăluit cum a ales să-și crească fiica

Rolul de mamă i se potrivește de minune Monicăi Davidescu, iar Dora pare că o moștenește din multe puncte de vedere. Actrița și soțul său au făcut tot posibilul să-i ofere micuței cea mai bună creștere, iar eforturile lor au dat negreșit roade. Nu au încercat s-o răsfețe, ci mai degrabă au preferat să o lase să se dezvolte în propriul său ritm.

La 11 ani, fiica Monicăi Davidescu și a lui Aurelian Temișan este o domnișoară foarte matură pentru vârsta sa, care își face mândri părinți cu fiecare realizare a sa.

„Dora nu face parte din generaţia mea. Nu a întâmpinat greutăţile mele. Nu a avut doar o pereche de pantaloni, un trening, două cămăşi şi o uniformă. Astea au fost hainele mele toată copilăria mea, încăpeau într-o cutiuţă… Iar eu am făcut ceea ce au făcut toţi părinţii crescuţi în comunism: au oferit copiilor tot ceea ce n-au avut ei. Deci nu am crescut-o în sensul acesta. Dar Dora este, într-adevăr, un copil responsabil, ea a crescut puţin mai repede decât m-am aşteptat. Nu are decât 11 ani, dar se comportă ca un copil de 14-15. Încă de când avea 4-5 ani discutam cu ea probleme mai mari decât problemele vârstei ei. Şi le înţelegea destul de bine.”, a mai adăugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: