Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu! Gestul neașteptat al brunetei

Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu! Gestul neașteptat al brunetei

GALERIE FOTO (2)

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a făcut un gest neșteptat după ce a auzit că milionarul are probleme financiare. 

Monica Gabor vrea să îl ajute pe Irinel Columbeanu

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu a trecut prin schimbări majore. Cunoscutul milionar a rămas fără bani și fără vila din Izvorani în care a locuit cu frumoasa brunetă. Casa în care a locuit cu Monica Gabor a ars din temelii în urmă cu doar câteva zile.

Chiar dacă tot timpul oamenii au crezut că Monica Gabor s-a căsătorit cu afaceritul din interesa, aceasta a dovedit acum că lucrurile nu stau chiar asa. Potrivit tacataca.ro, aceasta s-a oferit să îl ajute pe Irinel să se mute în America, ba chiar să îi găsească un loc de muncă acolo. În acest mod, fostul afacerist ar putea fi alături în permanență lângă fiica lui, Irinuca.

După ce lucrurile au început să meargă prost pentru milionar, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat din Colentina, împreună cu iubita sa mai tânără. Mai mult de atât, conduce o mașină Opel, la mâna a doua.

Pentru ca să nu simtă lipsurile, Irinel Columbeanu a trimis-o acum doi ani pe fiica lui la mama ei în SUA. Acesta nu își mai permitea să îi plătească studiile Irinei Columbeanu. Cu toate acestea, el îi duce dorul adolescentei, care se află în prezent în America, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu și-a pierdut vila din Izvorani

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu mai bine de nouă ani. După separare, Monica a plecat în America, iar Irinel Columbeanu a început ușor să aibă cât mai multe datorii.

Recen, acesta a văzut cum vila din Izvorani a ars din temelii, casă în care a locuit mult timp cu frumoasa brunetă. Omul de afaceri a mărturisit că are amintiri frumoase legate de locuință. Acesta a declarat că faptul că vila din Izvorani a ars din temelii nu înseamnă că a dispărut din mintea sa sau a Irinei.

”Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a spus Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: