Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor a zburat de urgență la Dubai, pentru a fi alături de sora ei mai mică, Ramona. Cum s-au afișat cele două surori

Monica Gabor a zburat de urgență la Dubai, pentru a fi alături de sora ei mai mică, Ramona. Cum s-au afișat cele două surori

Surorile Gabor au dat uitării viața de la Bacău, pe luxul din Malibu și Dubai. Însă oricât de departe sunt una de cealaltă, Monica Gabor n-a stat pe gânduri și a plecat la Dubai într-un suflet pentru a-i fi aproape surorii ei mai mici, Ramona Gabor, într-un moment foarte important.

Monica Gabor a zburat într-un suflet la Dubai! Fosta doamnă Columbeanu a anunțat duminică seara, pe Instagram, că se află în Dubai, la sora ei mai mică, Ramona Gabor, în vârstă de 33 de ani. Sunt rare ocaziile în care cele două se văd, iar acum a fost un motiv cu totul special. Monica a decis să fie alături de sora ei, pentru a sărbători un eveniment important.

Monica Gabor a zburat de urgență la Dubai, pentru a fi alături de sora ei mai mică, Ramona. Cum s-au afișat cele două surori

Mai exact, parfumul de lux lansat în urmă cu doi ani de Ramona Gabor a intrat oficial și în Dubai Mall. Așadar momentul a fost unul cu totul important pentru cele două surori.

Produsul a ajuns în vitrinele luxoase ale uneia dintre cele mai vizitate locuri din Dubai, așadar va fi mult mai vizibil și mult mai ușor de cumpărat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor)

Îmbrăcate și accesorizate de la cele mai mari case de modă, surorile Gabor au publicat poze pe Instagram și au atras mii de aprecieri de la urmăritorii lor!

Iar Ramona chiar a fost întrebată de unele admiratoare de unde este ținuta compusă dintr-un costum alb, ochelarii, dar și pantofii cu vârf ascuțit.

„Costumul și pantofii sunt Fendi, iar ochelarii, Prada”, a răspuns fără vreo reținere.

La rândul său, Monica Gabor a ales să poarte o rochie mulată, scurtă, cu sandale cu toc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

Monica Gabor, mesaj emoționant pentru sora ei: „Surorile au grijă una de cealaltă”

Fosta doamnă Columbeanu a ținut să-i mulțumească Ramonei pentru primirea făcută la Dubai. Iar una dintre pozele făcute alături de sora sa a fost însoțită de un mesaj emoționant pe care i l-a dedicat pe rețelele sociale.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine”, a scris Monica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: