Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, în pericol de a fi evacuată din vila lui Mr. Pink

Monica Gabor, în pericol de a fi evacuată din vila lui Mr. Pink

GALERIE FOTO (2) Monica Gabor, în pericol de a fi evacuată din vila lui Mr. Pink

Monica Gabor trăiește clipe grele. De câteva zile, vedeta a primit o înștiințare că va trebui să păresească locuința. Ce se întâmplă cu vila de 3,5 milioane de euro în care locuiesc vedeta, iubitul ei, Mr. Pink, fiica Monicăi, Irinuca, și copilul lui Mr Pink din prima căsătorie?

Monica Gabor, în pericol de a fi evacuată din vila lui Mr. Pink

Monica Gabor locuiește într-o vilă impresionantă care valorează 3,5 milioane de euro. Vedeta s-a mutat în California, iar de doi ani stă în Malibu. Incendiile de vegetație sunt foarte dese în această perioadă acolo. Ca măsură de siguranță, statul a emis un ordin de evacuare pentru 200 de mii de oameni. Monica Gabor se află într-o situație similară, pentru că locuința modelului și a fiicei sale se află în zona afectată. Monica locuiește în vila lui Mr. Pink alături de el, de fetița ei, Irinuca și de copilul lui Mr. Pink.

Citește și: A murit Iuliu Uțu. Fostul mare portar a murit la vârsta de 83 de ani

Anul trecut, chiar în aceeași perioadă, statul mic din Statele Unite ale Americii s-a confruntat cu incendii mari de vegetație care a ucis cel puțin 74 de oameni și a distrus 100.000 de hectare, pagubele ridicându-se la zeci de milioane de dolari, scrie playtech.ro

Loading...