Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, o gospodină desăvârșită în casa lui Mr. Pink

Monica Gabor, o gospodină desăvârșită în casa lui Mr. Pink

GALERIE FOTO (7)

Câtă vreme a fost doamna Columbeanu, Monica n-a mișcat niciun pai. Era denumită ”Scorpia de la Izvorani” și pe bună dreptate, căci fostul manechin nu făcea altceva decât să se tratamentul de care avea parte. Acum, însă, ea și-a schimbat modul de a gândi, dar și de a trăi. Monica Gabor, o gospodină desăvârșită!

Monica Gabor, o gospodină desăvârșită

Din acest considerent, Monica a găsit de cuviință să treacă de la statutul de ”divă” la cel de „gospodină desăvârșită”. Deși partenerul ei de viață îi asigură un trai lipsit de griji, Monica Columbeanu se face utilă. Gătește, face curățenie și administrează întreaga casă a milionarului.

După cum a declarat chiar ea, într-un interviu acordat revistei OK!, Mr. Pink are încredere deplină în alegerile ei și o încurajează în orice sens. Însă, recent, Moni a reușit să-l surprindă chiar și pe el. Într-o singură zi a gătit nu mai puțin de șapte feluri de mâncare.

A gătit 7 feluri de mâncare

Îi place să-și „răsfețe” iubitul, chiar dacă asta presupune să intre în bucătărie. Nu de mult, Monica i-a gătit 7 feluri de mâncare lui Mr. Pink. Ea a pregătit atât mâncare tradițional românească, cât și mâncare din bucătăria internaționale.

 

Monica Gabor, o gospodină desăvârșită. În meniul ei s-au regăsit batoane de cereale, chifteluțe românești, chifteluțe din cartofi, supa de varză kale, paste cu sos pesto de nuci și chiar creveți pe grătar cu cartofi natur. Ce să mai, e clar că Moni are talent în bucătărie și că nu se ferește să și-l arate.

Citește și Nuntă cu ștaif! Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

foto: Monica Gabor Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini