Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Irina Columbeanu, performanță uimitoare la 15 ani

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Irina Columbeanu, performanță uimitoare la 15 ani

irina

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a reușit să își facă părinții mândri cu privire la ceea ce vrea să facă pe viitor.

Irina e pasionată de robotică

Irina, în vârstă de 15 ani, este pasionată de robotică și a participat alături de mai mulți colegi de la loceul la care învață la un eveniment deosebit.

Pe 24 iulie aceștia au participat la un seminar de robotică în Anaheim, California. Tinerii au construit mașinuțe pentru copiii cu dizabilități, apoi a dezvăluit pentru presa locală, din Malibu, că visează să devină un medic cardiolog sau neurochirurg, ca să salveze vieți.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi.

Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea”, a declarat Irina Columbeanu pentru publicația The Malibu Times.

Vrea să devină medic cardiolog sau neurochirurg

Adolescenta are visuri mari pentru viitor. Irina a făcut declarații emoționante cu privire la aspirațiile sale.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, sunt extrem de încântată pentru că putem aduce și noi o mică contribuție la schimbarea în bine a unor vieți. În plus, dobândesc noi cunoștințe și înțelepiune. În aproximativ două-trei ore, s-au construit zeci de mașini, și asta pentru că ne-am unit cu toții, cu determinare, abilitățile noastre, lăsând fiecare ego-urile în urmă”, a declarat Irina Columbeanu, conform Playtech.

Locuiește și studiază în SUA

Irina Columbeanu locuiește de câțiva ani în America, alături de Monica Gabor, mama ei. Cât a locuit în România, Irina Columbeanu era foarte activă pe Instagram și pe YouTube, dar după mutarea în America s-a concentrat la studiile sale. Irina este implicată în multe proiecte la școală și se află printre primii elevi la învățătură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: