Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit! Când a avut loc fericitul eveniment

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit! Când a avut loc fericitul eveniment

Monica Gabor și Mr. Pink au spus marele „DA!”. Iată când a avut loc nunta fericitului cuplu!

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit!

Monica Gabor a postat în mediul online o fotografie cu Mr. Pink, iar pe telefonul său se poate vedea că l-a notat ca fiind: „Soțul meu iubit!”, semn că cei doi au spus marele „DA!”, relatează SpyNews.

Cei doi ar fi făcut decât cununia civilă potrivit apropiaților lor care au declarat pentru Antena Stars că fericitul eveniment a avut loc în urmă cu un an. Aceștia și-au dorit o petrecere restrânsă, motiv pentru care nu s-a mediatizat și nu au avut parte de mulți invitați.

Nici Irinel Columbeanu, fostul partener di viață al Monicăi Gabor nu s-a abținut din a da detalii:

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus el, conform SpyNews.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut în Statele Unite

Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au cunoscut în Statele Unite, unde s-a mutat fosta parteneră de viață de mulți ani și unde au decis să locuiască împreună cu Irina, fiica pe care Irinel Columbeanu și Monica o au împreună

În cel de-al treilea volum al cărții sale, „ Chintesența” care va apărea la începutul lunii iunie anul acesta. El va relata în detaliu evenimentele din viața lui, inclusiv momentul în care a Flore Salalidis venit la el în jacuzzi.

Columbeanu a povestit că prima întâlnire cu Mr. Pink a avut loc în urmă cu 6 ani, când el și fiica lui au mers să-și viziteze mama în SUA. Ei au ieșit la restaurant și la un moment dat a venit un prieten al unui om de afaceri chinez care a spus că are o relație cu o româncă. Spre surprinderea tuturor, Flore Salalidis a fost cea care l-a cucerit pe american:

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea.
Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo. Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a povestit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Cum a cunoscut-o Irinel Columbeanu pe Flore Salalidis

Fostul milionar își amintește că a întâlnit-o pe Flore la un club din centrul capitalei. Blonda este chiar femeia cu care a fost surprins de către Monica Gabor. Acela a fost momentul în care ea a cerut divorțul. Decizia a fost irevocabilă.

„Eu am cunoscut-o într-un club, ea spunându-mi că ne știam dinainte. Că eu m-am dus o dată cu Anna Lesko în Predeal și că chiar ne-am aruncat ocheade. Ea ca să-mi dovedească, să-mi câștige încrederea mi-a spus ceva care nici acum nu știu cum s-a întâmplat. Pretindea chiar că pe vremea aceea a fost și la Izvorani. Mi-a dat numărul ei, să-l formez și pe ecran mi-a apărut Flore BF. Deci aveam telefonul ei. Surprizele povestite de american, erau puțin similare cu cele de pe ecranul telefonului meu”, a continuat să povestească fostul milionar.

De ce l-a certat domnul Pink pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor locuiește în Statele Unite de 11 ani, iar de aproximativ 4 ani fiica ei a decis să locuiască împreună cu ea și partenerul de viață actual, Mr. Pink. Ei locuiesc în vila acestuia, din Malibu, unde Irinel Columbeanu nu a fost niciodată. Fostul soț și-a amintit că în urmă cu 5 ani a avut o dispute cu Mr.Pink, deoarece nu era de acord cu șederea Irinei la el acasă. Atunci afaceristul chinez l-a certat:

„În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, a adăugat pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: