Redactia.ro
Home » Monden » Monica Odagiu a cauzat un accident grav în București. Un bărbat de 35 de ani a murit

Monica Odagiu a cauzat un accident grav în București. Un bărbat de 35 de ani a murit

monica odagiu

Momente de cumpănă pentru actrița Monica Odagiu. În Capitală a avut loc o tragedie în care un bărbat în jurul vârstei de 35 de ani a murit în urma unui accident rutier. Șoferița implicată în accident era actrița Monica Odagiu. Deși autoritățile au efectuat manevre de resuscitare la locul accidentului, acestea au fost fără succes, iar bărbatul nu a putut fi salvat.

Monica Odagiu a provocat un accident mortal

Conform declarațiilor autorităților, apelul la numărul de urgență 112 a fost înregistrat în jurul orei 16:15. Din primele informații, se pare că o femeie de 27 de ani aflată la volanul unui autovehicul pe strada Știrbei Vodă, circulând dinspre Calea Victoriei, a lovit un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, în dreptul stației de autobuz STB Luterană.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Potrivit Brigăzii Rutiere, șoferița implicată în accidentul de circulație a fost supusă unui test cu aparatul etilotest, care a arătat că nu consumase alcool. În prezent, se desfășoară investigații pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele accidentului.

Monica Odagiu are o carieră ca actriță și cântăreață

Monica Odagiu este o cunoscută actriță și cântăreață din România. S-a născut la data de 14 octombrie 1986 în orașul Botoșani și a absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A devenit cunoscută publicului larg după ce a participat în anul 2010 la emisiunea-concurs „Vocea României”, unde a ajuns până în semifinale.

De-a lungul carierei sale, Monica Odagiu a jucat în mai multe spectacole de teatru și a colaborat cu diferite formații muzicale. Nu de puțin ori s-a speculat că Monica ar fi format un cuplu alături de cunoscutul Dan Bittaman, însă Monica Odagiu a dezmințit cu ocazia fiecărui interviu acest lucru.

Sursă foto: Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: