Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop, avertisment cu privire la pastilele de iod: „TREZITI-VĂ, ROMĀNI!“

Monica Pop, avertisment cu privire la pastilele de iod: „TREZITI-VĂ, ROMĀNI!“

Monica Pop a făcut un anunț cu privire la administrarea pastilelor de iod. Renumitul medic spune că persoanele care nu respectă indicațiile medicului riscă boli grave. Avertismentul său vine în condițiile în care, la impulsul Ministrului Sănătății, tot mai mulți români merg la farmacie să ceară comprimatele.

Monica Pop: Românii riscă boli grave dacă iau pastila cu iod fără să respecte indicațiile medicului

Zilele trecute, Monica Pop a transmis un mesaj pe Facebook în care vorbește despre „epidemia“ românilor care solicită pastile de iod în plus.

Se pare că mulți români au început să consume pastilele de iod, deși indicațiile spun clar că acestea se vor lua DOAR în cazul unui accident produs la o instalație nucleară.

Monica Pop a anunțat că mulți adulți au dat pastilele copiilor sau chiar bunicilor, iar asta fără să existe vreun risc de expunere la radiații nucleare.

TREZITI-VĂ, ROMĀNI!

Aflu de la mai multe doamne Farmaciste că vin persoane să mai ceară pastile de iod în plus,( deși primesc și indicațiile) pt că pe primele le-au luat deja ; unele, că le-au pierdut (?!) altele, că le-au luat copiii, altele că le-au dat chiar ele copiilor să le ia!!! Sau părinților!!! Fără vreo expunere, bineînteles!

Știți urmările??!!De ce nu respectați indicațiile?!Romāni, NU fiți iresponsabili! NU vă dați seama ce faceți?!Nu e destul de bolnavă nația asta?! A fost și peste 2 ani oprită de la actul medical la care avea dreptul prin lege! Numai să-și facă oamenii singuri rău mai lipsește!!! Iar dacă, Doamne ferește, va fi să fie vreun accident nuclear, ce și cum mai luați atunci??!! Pe un organism deja modificat ??!!

Potrivit spuselor medicului, în caz de accident nuclear, pastilele nu vor mai avea niciun efect pe un organism deja modificat. Monica Pop trage un semnal de alarmă și le spune tuturor românilor să respecte indicațiile care vizează administrarea comprimatelor cu iod.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: