Redactia.ro
Home » Monden » Monica Pop e de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 65 de ani

Monica Pop e de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 65 de ani

GALERIE FOTO (2)

Monica Pop e de nerecunoscut la 65 de ani. Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România. De profesie oftalmolog, ea a trecut prin momente foarte grele atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Din fericire, a reuşit să se vindece de cumplita maladie, iar acum arată cu totul altfel.

Noul look al Monicăi Pop (65 de ani) i-a surprins pe prietenii virtuali ai acesteia, mai ales că nimeni nu se aştepta la o asemenea schimbare.

Medicul a postat pe contul său de socializare o poză în care apare cu părul tuns scurt şi deschis la culoare, într-o nuanţă de argintiu.

Fotografia a avut mare succes, aceasta primind mai multe comentarii favorabile.

„Vă luminează fața! Arătați foarte bine’, „Un look de nota 10, parcă ați fi o actriță. Vă stă de minune”, „Superbă’, „Schimbare de look super tare…

Vă prinde foarte bine”, „Îmi place foarte mult schimbarea asta de look”,

„Ce îmi place culoarea părului”, „Vă stă excelent cu acest nou look. Aproape că nu v-am recunoscut”, „Vă stă super’, „Un look minunat”,

„Wow! ce schimbare de look! Super vă stă”, au complimentat-o internauții pe Monica Pop.

Cum a învins Monica Pop cancerul

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală a povestit în urmă cu ceva vreme cum a reuşit să scape de cancer. Ea a dezvăluit şi prin ce a trecut după ce a aflat diagnosticul.

”Patologia la mine a debutat printr-o peritonită. Apoi, am crezut că sunt probleme digestive, până într-o zi când m-am dus la doctor. (…) Dimineața a debutat peritonita, sunt niște dureri absolut îngrozitoare.

Am ajuns de urgență la spital, dar cu un scaun cu rotile, pentru că nu puteam să merg, nu puteam să simt nicio atingere”, a povestit medicul Monica Pop, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Medicul a operat-o de peritonită și ulterior, după analize mai aprofundate, Monica Pop a aflat că suferă de cancer.

”Am suportat până acum trei intervenții. M-a ajutat și faptul că a doua zi după operație, am fost la muncă”, a mărturisit medicul.

Apoi, a început tratamentul. Din cauza tratamentului puternic însă, Monica Pop a suferit și un șoc anafilactic.

”Și ăsta e aproape de lumea de dincolo”, a precizat dr. Monica Pop.

”Nu am făcut radioterapie, am făcut de două ori chimioterapie. Deja, cancerul nu se mai poate numi o boală incurabilă”, a mai spus ea.

A ajutat la cutremurul din ’77

Monica Pop a fost unul dintre medicii care a intervenit dupa cutremurul de pe 4 martie 1977. Ioana Ionescu, o supraviețuitoare scoasă de sub dărâmăturile blocului Scala, o vizitează în fiecare an pe Monica Pop, medicul care a salvat-o.

„Este emoționant. Ne întâlnim în fiecare an de atunci. Eu am fost cea mai tânără din echipa respectivă și îmi pare foarte rău că acei chirurgic nu mai sunt în viață.

Doamna e lângă noi, deși nu ar fi crezut nimeni, pentru că atunci când a fost adusă avea 6 tensiunea, niște leziuni intraabdominale sângerânde grave. Dar a vrut cel de sus ca ea să fie descoperită acolo de militari, ca noi să o găsim în mormanul de trupuri așezat în fața Spitalului de Urgență Floreasca, și ca să putem opera”, a spus Monica Pop.

„În timpul intervenției chirurgicale a venit cineva cu o portavoce și a spus să eliberăm spitalul imediat, pentru că va cădea. Niciunul dintre chirurgic nu a încercat. Nici vorbă nu a fost să plece vreunul. Nu a plecat nimeni până la sfârșitul intervenmției chirurgicale, iar acum această doamnă este acum aici cu noi”, a mai spus Monica Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: