Redactia.ro
Home » Monden » Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Cum s-au răsfățat cele două surori

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Cum s-au răsfățat cele două surori

GALERIE FOTO (3)

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut, după doi ani în care au stat la distanță una de cealaltă. Cele două surori au avut parte de momente de răsfăț, în Dubai și s-au pozat pentru a le arăta și fanilor cât de fericite sunt.

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Cum s-au răsfățat cele două surori

Monica și Ramona Gabor s-au revăzut în Dubai. Cele două surori au stat departe una de cealaltă timp de doi ani, la mijloc fiind și pandemia, iar acum au avut din nou ocazia să fie împreună. Surorile Gabor s-au răsfățat în restaurante de lux și s-au pozat, pentru a le arăta și fanilor momentul lor de fericire, informează Spynews.

Monica a venit direct din SUA la sora sa. S-a pozat direct din avion și, deși, avea mască la gură i se putea citi din expresia ochilor că zâmbește larg pe sub aceasta, de bucurie că-și va revedea sora.

„Atât de multă dragoste în seara asta”, a scris Ramona Gabor la o fotografie în care este pupată cu patos de către sora ei.

Ramona Gabor, propriul parfum în Dubai

Ramona Gabor are parte de succes în Dubai. Ea a plecat acolo pentru a-și urma cariera de model și, ulterior, a reușit să-și deschidă o afacere. Și-a creat propriul parfum Gabor Prive, care costă 150 de euro. De nouă ani se află în Dubai, Ramona Gabor, dar nu știe dacă va rămâne definitiv aici.

”Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte”, a spus Ramona Gabor într-un interviu.

De mult își dorea sora Monicăi Gabor să aibă un parfum cu numele mamei sale și spune că este atrasă de lumea afacerilor. Nu a renunțat, încă, la cariera de model.

”Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”,  a spus Ramona pentru Playtech.

Până acum, Monica și Ramona Gabor s-au văzut prin intermediul internetului. Ramona Gabor și Monica nu s-au întâlnit nici măcar la înmormântarea tatălui lor, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe timp de pandemie.

Monica Gabor predă engleza în SUA

În SUA, Monica Gabor îl ajută pe Mr.Pink la afaceri, dar predă și limba engleză.

„E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală. Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor. Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a spus Monica Gabor, pentru perfecte.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: