Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre pozele pe care Monica Gabor le-a postat de Crăciun! Amănuntul prin care a șocat

Adevărul despre pozele pe care Monica Gabor le-a postat de Crăciun! Amănuntul prin care a șocat

GALERIE FOTO (3) Ce sumă de bani cerea Monica Gabor pentru o noapte de amor

Monica Gabor a postat recent mai multe fotografii cu ea și familia ei din America, pentru a arăta tuturor cât de fericită este acolo. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a lăsat la vedere un amănunt care a șocat pe toată lumea. 

 

Adevărul despre pozele pe care Monica Gabor le-a postat de Crăciun

Monica Gabor a păstrat discreția cu privire la viața pe care o are în State, alături de Mr. Pink. Mai mult, în ultimii doi ani, după ce fiica sa, Irina, pe care o are cu Irinel Columbeanu, s-a mutat definitiv în SUA, nu a mai fost activă nici pe rețelele de socializare. Chiar și Irina Columbeanu, mica influenceriță, a abandonat rețelele de socializare.

De Crăciun, însă, Monia Gabor a vrut să marcheze fercitul moment și să arate cât de fericită este. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat mai multe fotografii în care apare alături de Mr. Pink, de Irina, dar și de Anthony, băiatul partenerului său, pe care tot ea îl crește. Monica pare extrem de fericită în fotografii, în rochia roșie pe care o poartă.

Internauții nu au ratat însă un amănunt surprinzător. Deși este bogată și trăiește o viață de lux în State, fosta doamnă Columbeanu poartă aceeași rochie pe care a purtat-o și Crăciunul trecut, în 2019. Monica a postat atunci o fotografie în care îl îmbrățișează pe micul Anthony.

Rochia purtată este una simplă, roșie, cu mâneci scurte și care nu are decolteu. Mai mult, Monica nu poartă bijuterii. În afara ceasului, în poze nu se poate observa nicio bijuterie, însă este posibil ca Monica Gabor să poarye inelul de logodnă sau verigheta de la Mr. Pink despre care s-a mai vorbit și în trecut.

 

Monica Gabor și Mr. Pink, căsătoriți sau nu?

Relația fostei doamne Columbeanu cu Mr. Pink a fost de multe ori pusă sub semnul întrebării. Însă, Monica nu a vrut niciodată să lămurească misterul. Tatăl vedetei a dat în 2019 o informație confom căreia Monica abia se căsătorise cu fostul ei iubit și era în proces de schimbare a actelor. Însă, informația nu a fost confirmată și de altcineva.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva săptămâni, Irinel Clomubeanu, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut o declarație surprinzătoare. Potrivit acestuia, Monica nu ar fi căsătorită cu actualul partener.

”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Monica Gabor a declarat în urmă cu ceva timp că nu averile îi aduc fericirea, deși partenerul său are o mulțime de bani.

‘Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea. Când am venit, stăteam într-un apartament cu un dormitor, cum spun americanii, şi eram foarte fericită, pentru că nu mă mai agasa nimeni. 

Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală’, a mai adăugat Monica Gabor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: