Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani. Cum arată vedeta în costum de baie

FOTO Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani. Cum arată vedeta în costum de baie

GALERIE FOTO (5)

Monica Tatoiu a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani. Aceasta este mândră de silueta ei și nu îi este rușine să se posteze pe rețelele sociale în toată splendoarea ei, în costum de baie. Monica Tatoiu merge doar în vacanţe exotice, alături de soțul său și se distrează ca-n adolescență, iar de ziua sa de naștere a ales să călătorească în Franța.

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani

Monica Tatoiu a împlinit 66 de ani pe data de 21 iunie și a plecat alături de soț în Franța pentru a avea o vacanță de vis. Aceasta s-a poza în costum de baie și s-a postat pe rețelele sociale, unde a primit multe felicitări.

Monica Tatoiu e pasionată de călătorii și pentru ainersarea de ziua sa de naștere a ales să plece din nou pe meleaguri străine, în Franța:

„De ziua mea a fost ca de obicei. Am mâncat bine la prânz, într-un restaurant de țară de 5 stele, de la 12.30 la 15.00, după care 30 de minute am căutat mașina’, a declarat Monica Tatoiu pentru Click!.

Sursa foto: VIVA

Monica Tatoiu, zi de naștere cu peripeții

Monica Tatoiu a povestit cum a decurs aniversarea cu ocazia zilei sale de naștere ș ice peripeții a întâmpinat:

„Că unul este peisajul când este târg și altul când se golesc străzile. Am găsit-o cocoțată pe un drum spre o mănăstire. Seara, altă dandana.

Să mergem la un castel pe vârful muntelui. Trebuia să mergem pe jos de la un punct. Dar cocoșul familiei a zis că el e Niki Laudă.

Și am fost la un pas de infarct. Dar al meu bărbat a parcat în ușa restaurantului și a rămas acolo cu aniversarea mea în băț. De ce e bine să te căsătorești cu constănțeni!!!!

Nimic nu este imposibil. Cadoul de ziua mea? Un bilet la Chicago în septembrie. Singură! Să mă documentez politic între două outleturi”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Ce-și dorește Monica Tatoiu de ziua ei

Monica Tatoiu a mărturisit că cel maim ult pe lume își dorește să fie sănătoasă și să fie aproape de Dumnezeu.

„Soțul meu a plătit masa la restaurant de ziua mea…Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la el, între drumuri! Vreau ca în 2023 să pot să alerg măcar 10 minute…’, a spus Monica Tatoiu recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: