Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu se întoarce din nou în locul în care a fost la un pas să-și piardă viața

Monica Tatoiu se întoarce din nou în locul în care a fost la un pas să-și piardă viața

monica tatoiu

Monica Tatoiu este din nou în vacanță, în locul pe care îl vizitează de 17 ani alături de partenerul său de viață. În urmă cu ceva vreme, Monica Tatoiu era să își piardă viață în acest loc, însă asta nu o împiedică să meargă acolo în fiecare an.

Monica Tatoiu se întoarce în locul în care era să-și piardă viața

Monica Tatoiu și soțul ei obișnuiesc să organizeze o vacanță anuală în Caraibe. Cei doi vizitează un arhipelag din partea estică de 17 ani, în fiecare lună noiembrie. Nu cu multă vreme, Monica a trecut printr-o experiență neplăcută, pe care a decis, însă, să o lase în urmă. „Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim, sunt curenți foarte puternici!”

Dacă unii ar renunța la astfel de vacanțe și ar păstra în minte amintirea neplăcută, acesta nu este cazul Monicăi Tatoiu. Ea a dezvăluit că și în acest an va petrece în Caraibe.

„E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni. Dormim în aceeași cameră de 16 ani, într-o vilă. Avem prieteni și pentru că mergem în fiecare an beneficiem de un regim special de plată, de o reducere de 25 la sută. Mă atrage cultura mâncării. Acolo există o combinație între francezi, și o comunitate mare de indieni care au adus o componentă specială, mâncarea creolă, cu influențe indiene și franceze care e extraordinară”, a povestit Monica Tatoiu, confrom Playtech.

Monica Tatoiu nu are timp pentru odihnă

De când a ieșit la pensie, Monica Tatoiu își petrece timpul relaxându-se și vizitând țări străine. Este pasionată de arta culinară și orice țară pe care o vizitează ajunge să ocupe un loc special în sufletul său. Dacă alți pensionari ar prefera să stea în fața televizorului, Monica preferă să rămână activă. Astfel, în anul 2020 a vizitat nu mai puțin de 120 de orașe.

„Nu mergem în stațiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori”, povestea Monica Tatoiu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: