Redactia.ro
Home » Știri » Monstrul din Caracal, condamnat din nou! Gheorghe Dincă, un an și jumătate în plus după gratii pentru o faptă neașteptată

Monstrul din Caracal, condamnat din nou! Gheorghe Dincă, un an și jumătate în plus după gratii pentru o faptă neașteptată

Monstrul din Caracal, condamnat din nou

Monstrul din Caracal, condamnat din nou! Gheorghe Dincă, un an și jumătate în plus după gratii pentru o faptă neașteptată!

Monstrul din Caracal, condamnat din nou

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a șocat întreaga țară cu crimele sale odioase, se confruntă acum cu o nouă condamnare. Judecătoria Caracal l-a găsit vinovat pentru furt și l-a condamnat la un an și șase luni de închisoare. Această sentință se adaugă la pedeapsa de 30 de ani pe care deja o execută pentru uciderea celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Incidentul care a dus la această nouă condamnare a avut loc în vara anului 2019, când anchetatorii au descoperit un butoi în curtea lui Dincă, conținând fragmente arse de oase umane. În timpul perchezițiilor ulterioare, poliția a găsit o instalație electrică clandestină, prin care Dincă fura curent, eludând contorul oficial. Distribuţie Energie Oltenia a estimat prejudiciul la 25.197 kwh, echivalentul a 13.198 de lei.

Gheorghe Dincă, obligat să plătească daune în valoare de 13.015,50 de lei

Procesul, care a durat aproape trei ani, a implicat o nouă expertiză tehnică și un supliment la expertiză. În ciuda negărilor lui Dincă și a acuzațiilor sale împotriva poliției, instanța l-a găsit vinovat de furt și utilizare de instalații clandestine pentru eludarea contorului de energie electrică. Pedeapsa de un an și șase luni de închisoare se contopește cu condamnarea precedentă pentru crimele îngrozitoare.

Dincă a fost obligat și să plătească daune în valoare de 13.015,50 de lei către Distribuție Energie Oltenia, iar instanța a decis să îi recupereze și cheltuielile de judecată în sumă de 7.950 de lei. Deși această hotărâre nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, Gheorghe Dincă se confruntă deja cu consecințele financiare și penale, conform Libertatea.

Cu toate acestea, potrivit deciziilor Curții Constituționale și Înaltei Curți de Casație și Justiție referitoare la eliminarea prescripției speciale, există posibilitatea ca Dincă să scape de răspunderea penală în acest dosar în august 2024. Această perspectivă adaugă un element de incertitudine în povestea continuă a monstrului din Caracal.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: