Redactia.ro
Home » Știri » Gheorghe Dincă este spaima colegilor de celulă. L-a lăsat inconștient pe unul dintre deținuți: „Are o forță incredibilă”

Gheorghe Dincă este spaima colegilor de celulă. L-a lăsat inconștient pe unul dintre deținuți: „Are o forță incredibilă”

gheorghe dinca

Gheorghe Dincă, cel care a șocat o țară întreagă prin cruzimea de care a dat dovadă, luând viața a două copile nevinovate, a reușit să-și contureze o reputație de temut și în spatele gratiilor. Se pare că monstrul din Caracal, așa cum a fost numit în spațiul public, este unul dintre cei mai temuți deținuți. El se impune prin fizicul impresionant, dar și prin faptul că nu se teme să folosească forța fizică.

Gheorghe Dincă a reușit să-i sperie pe deținuții din închisoare

Gheorghe Dincă se află în spatele gratiilor, într-o închisoare din Craiova. Pentru crimele sale trebuie să petreacă 30 de ani în închisoare. Criminalul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu nu este vizitat de membrii familiei și nu primește nici telefoane din partea celor dragi. El a reușit să se adapteze vieții din închisoare și a reușit să se impună în fața celorlalți deținuți periculoși. Nu prin vorba bună, ci folosind forța fizică impresionantă pe care o are, în ciuda vârstei sale înaintate.

Conform informațiilor apărute în presă, Gheorghe Dincă ar fi avut o altercație violentă cu un alt deținut și i-ar fi aplicat acestuia un pumn care l-a lăsat inconștient, acesta din urmă având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni complet în urma interacțiunii cu monstrul din Caracal.

„Are o forță în pumn incredibilă. Cel care a cunoscut cel mai recent forța acestuia a rămas câteva minute bune inconștient și și-a revenit pe deplin abia după vreo două ore. Nu a exagerat cine a spus că Dincă poate doborâ cu pumnul gol un vițel, atâta puterea are!”, a declarat, conform Cancan, un paznic din penitenciarul în care Gheorghe Dincă este închis.

Gheorghe Dincă este spaima colegilor de celulă

Pe de altă parte, conform aceluiași paznic, Gheorghe Dincă respectă haina militară și nu contestă nimic din ce i se spune de către cei care-l supraveghează. Nu este, așadar, un deținut problematic pentru cei care muncesc în penitenciar, însă se dovedește a fi un coleg de închisoare temperamental și agresiv.

„Din fericire, deținutul Dincă e unul care respectă haina militară și nu am auzit până acum ca vreun gardian să se fi plâns de comportamentul acestuia. Nu pune niciodată probleme, nu se plânge despre ceea ce i se pune în farfurie, nu cere tot felul de lucruri, nici măcar vreun supliment de plimbare în aer liber dacă știe că nu i se poate permite așa ceva”,  a povestit paznicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: