Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani după tragicul accident. Artista ar fi împlinit 57 de ani în octombrie

Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani după tragicul accident. Artista ar fi împlinit 57 de ani în octombrie

Laura Stoica, una dintre cele mai mari voci ale muzicii românești, ar fi împlinit anul acesta, pe 10 octombrie, 57 de ani. Din păcate, destinul ei s-a sfârșit brusc și tragic într-un accident de mașină, în una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Era însărcinată și trăia o poveste de dragoste alături de logodnicul său, bateristul Cristian Mărgescu. Accidentul a avut loc pe 9 martie 2006, marcând un moment dureros pentru familia ei și pentru toți cei care o îndrăgeau.

În martie 2024, s-au împlinit 18 ani de la acel teribil accident care a curmat nu doar viața Laurei, ci și a copilului pe care îl purta în pântece și a bărbatului iubit, Cristian Mărgescu. Amintirea ei continuă să trăiască în sufletele fanilor și în muzica pe care a lăsat-o în urmă. Mormântul artistei a devenit, de-a lungul anilor, un loc de pelerinaj pentru cei care nu au uitat-o.

Mormântul Laurei Stoica: un loc al amintirilor și al respectului

Laura Stoica își doarme somnul de veci în Cimitirul Bellu din București, alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Chiar dacă au trecut aproape două decenii de când artista s-a stins din viață, mormântul ei nu a fost lăsat în uitare. Familia ei, alături de fanii dedicați, au grijă să mențină acest loc îngrijit și demn de amintirea unei mari artiste.

Mormântul a devenit, de-a lungul timpului, un adevărat „templu” pentru cei care doresc să-și exprime respectul și admirația față de Laura Stoica. An de an, oameni din toate colțurile țării vin să aprindă o lumânare și să aducă flori în memoria artistei. Deși nu mai este printre noi, prezența ei rămâne vie în sufletele fanilor, iar muzica ei continuă să fie ascultată și îndrăgită.

Chiar dacă mulți ani au trecut de la tragicul accident, familia Laurei Stoica nu a încetat niciodată să se îngrijească de mormântul acesteia. Cu flori proaspete și lumânări aprinse, locul amintește de o artistă care a lăsat o amprentă profundă în muzica românească.

 

@parintzelu♬ original sound – muzicapentrusuflet

 

Laura Stoica, o voce de neuitat

Laura Stoica a fost, fără îndoială, una dintre cele mai talentate cântărețe din România. Melodiile ei, pline de emoție și putere, au devenit hituri care au rămas în inimile fanilor chiar și după zeci de ani de la lansarea lor. Vocea puternică și interpretarea inconfundabilă au transformat-o într-un simbol al muzicii românești, iar influența ei se resimte și astăzi.

Deși s-a stins într-un moment în care își trăia viața la maximum, bucurându-se de dragoste și de perspectiva de a deveni mamă, amintirea Laurei Stoica continuă să inspire și să emoționeze. Fanii ei o păstrează vie în sufletele lor și, prin gesturile lor, mormântul ei de la Cimitirul Bellu rămâne un loc de omagiu și respect.

Cu doar o lună înainte de tragicul accident, Laura Stoica își trăia viața plină de fericire și speranță. Urma să devină mamă și era împlinită alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Într-un interviu acordat revistei Tango, Laura povestea cu entuziasm despre momentul în care a aflat că este însărcinată.

„Cel mai simplu posibil, o femeie știe, își dă seama că ceva nu e în regulă, numară niște zile și nu iese calculul. La 6 dimineața am facut testul! N-am mai putut dormi de emoție. L-am trezit din somn, i-am spus: „să știi că e pozitiv’. M-a intrebat: ești sigură? Și i-am spus: foarte sigură, uite proba…. Și, foarte siguri pe noi, ne-am pupat, ne-am luat în brațe și ne-am bucurat, am râs… Dar celor apropiați le-am spus!”, declara Laura Stoica la acel moment pentru revista Tango.

Aceste cuvinte arată cât de mult își dorea artista să devină mamă și cât de fericită era în acea perioadă. Tragedia care a urmat a fost un șoc pentru toată lumea, marcând sfârșitul unei cariere impresionante și a unei vieți pline de promisiuni.

Mormântul, un loc de pelerinaj

De-a lungul anilor, mormântul Laurei Stoica a devenit un loc de pelerinaj pentru fanii care nu au uitat-o și care continuă să îi respecte memoria. Chiar dacă artista nu mai este printre noi, muzica și amintirea ei trăiesc în fiecare cântec pe care l-a interpretat și în fiecare fan care merge să-i aprindă o lumânare.

Familia sa și fanii dedicați se asigură că mormântul rămâne îngrijit, cu flori proaspete și lumânări aprinse. Prin aceste gesturi, ei păstrează vie amintirea unei artiste care a reușit să cucerească inimile a mii de oameni prin vocea sa inegalabilă și prin energia pe care o emana.

Chiar dacă a plecat mult prea devreme, Laura Stoica continuă să inspire prin muzica și povestea sa de viață. Mormântul ei, situat la Cimitirul Bellu, nu este doar un loc de odihnă, ci și un simbol al impactului pe care l-a avut asupra muzicii românești și asupra celor care au cunoscut-o sau i-au ascultat melodiile.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: