Redactia.ro
Home » Monden » Mormântul Stelei Popescu uitat, parcă, de lume. Nicio lumănare aprinsă la căpătâiul actriţei. Imagine deprimantă din cimitir

Mormântul Stelei Popescu uitat, parcă, de lume. Nicio lumănare aprinsă la căpătâiul actriţei. Imagine deprimantă din cimitir

Stela Popescu a murit în anul 2017, la vârsta de 82 de ani. Partenera de scenă a lui Alexandru Arşinel este considerată una dintre cele mai talentate actriţe de comedie şi pamflet pe care le-a avut teatrul nostru vreodată.

Din păcate, la prima impresie, se pare că foarte puţini îşi mai aduc aminte de ea. Sau puţini sunt aceia care îşi mai vizitează mormântul.

Mormântul Stelei Popescu, uitat de lume

Dacă la început mormântul îi era acoperit de flori iar lumânările ardeau la căpătâiul său, acum pe cavoul unde se odihnește trupul neînsuflețit al Stelei Popescu de la Cimitirul Cernica mai sunt doar trei ghivece de flori uscate, dintre care două sunt de plastic, precizează click.ro, care a publicat imagini de la faţa locului.

 

De asemenea, din imaginile surprinse, putem vedea că nicio lumânare nu mai este aprinsă la căpătâiul său pentru a avea lumină pe lumea cealaltă.

Cine are grijă de locul ei de veci?

Un localnic este este singurul care, de cel puțin trei ori pe săptămână, merge la mormântul soției sale și face curat, și trece și la mormântul Stelei Popescu, pentru a mătura.

„Înainte mai veneau doi, trei oameni. În vară au fost niște tineri, cred că erau colegi de-ai doamnei Stela Popescu de la teatru, ei au adus ghivecele.

Dar, de vreo doi ani încoace, când vezi pe cineva la mormântul ei e mare minune. Eu mai îngrijesc florile, le mai ud, le mai rup pe alea ofililte, îi mai pun eu câteva flori, în semn de respect. Nu am cunoscut-o decât de la televizor, dar măcar atât merită, să nu fie uitată”, a declarat bărbatul.

Stela Popescu a murit după un atac vascular cerebral. Preț de două zile, corpul marei actrițe a fost depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, acolo unde stela Popescu s-a făcut remarcată profund și unde a jucat încă din anul 1963.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: