Redactia.ro
Home » Stil de viață » Motivul incredibil pentru care o celebră prezentatoare TV a fost concediată, după 35 de ani de carieră. Nimănui nu i-a venit să creadă

Motivul incredibil pentru care o celebră prezentatoare TV a fost concediată, după 35 de ani de carieră. Nimănui nu i-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2)

O știristă a fost dată afară de la locul de muncă, din cauza unui motiv de-a dreptul incredibil. Femeia, cu o carieră de 35 de ani în televiziune, a rămas șocată atunci când a auzit din ce cauză este concediată.

Din ce motiv a fost concediată

Lisa LaFlamme, o prezentatoare de știri din Canada a fi fost concediată, după 35 de ani de carieră, dintr-un motiv incredibil. Știrista a fost data afară de la locul de muncă, pentru că ar fi refuzat să-și mai vopsească părul cărunt. Jurnalista a povestit întreaga pățanie pe pagina personală de Twitter, pentru a-i informa pe fani că nu va mai apărea pe micile ecrane.

Vedeta din Canada a ținut să spună că și ea a fost ”luată prin surprindere” de această decizie venită din partea conducerii. „Sunt încă șocată și întristată. La 58 de ani, încă mai credeam că voi avea mult mai mult timp pentru a spune mai multe povești care au impact asupra vieții noastre de zi cu zi”, a spus Lisa LaFlamme.

Lisa LaFlamme prezenta emisiunea din 2011

Știrista prezenta emisiunea respectivă încă din anul 2011. Din pandemie, aceasta a luat o decizie care nu a putut să fie contestată de nimeni, nici măcar de șefii ei: aceea de a-și vopsi părul. Jurnalista a ales să nu se mai vopsească, fapt care i-a enervat pe superiorii ei. Asta pentru că femeia apărea pe micile ecrane, iar șefii ei considerau că este nevoie ca aceasta să arate foarte bine pe sticlă. Ei bine, nu de această părere a fost și Lisa LaFlamme, care le-a comunicat ce dorință are: aceea de a rămâne cu părul cărunt.

Cum acest lucru nu a fost pe placul conducerii, Lisa a fost concediată. Presa străină a mai scris și despre faptul că între patronul postului de televiziune și Lisa LaFlamme existau și probleme jurnalistice, asta înainte ca el să o concedieze. Poate și acestea au dus la concedierea prezentatoarei de știri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini