Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Motivul incredibil pentru care un şofer din Târgu Jiu şi-a legat maşina cu lanţuri şi i-a pus lacăt

Motivul incredibil pentru care un şofer din Târgu Jiu şi-a legat maşina cu lanţuri şi i-a pus lacăt

Un șofer din Târgu Jiu a stârnit un val de întrebări și controverse după ce și-a legat toată mașina cu lanțuri. Trecătorii au filmat, au postat pe internet și s-au întrebat care ar fi fost motivul. Explicația șoferului nu a întârziat să apară.

De curând, o serie de imagini în care un autovehicul din Târgu Jiu era legat în lanțuri pe stradă au circulat pe internet. Gestul ciudat la care a recurs acest cetățean a stârnit întrebări și curiozități. De parcă nu ar fi fost suficient că autovehicului a fost „captivat“ de zalele groase ale lanțului, șoferul i-a pus și lacăt.

Totul în scopul de a nu risca ca cineva să îi fure ceva din mașină sau chiar mașina cu totul. Iată motivul din spatele gestului gorjeanului.

Motivul incredibil pentru care un şofer din Târgu Jiu şi-a legat maşina cu lanţuri şi i-a pus lacăt

Un șofer din orașul Târgu Jiu a găsit o soluție inventivă, dar care a atras atenția pentru a-și securiza autovehicolul. Și-a lăsat maşina în zona unui bloc din oraş şi, după ce a rămas fără închidere centralizată, a decis să o securizeze.

Drept urmare, el a legat maşina cu lanţuri, pe care le-a trecut pe la toate portierele, iar apoi i-a pus lacăt.

Cel mai probabil, proprietarului i-a fost frică de hoţii ce ar putea să îi fure din autoturism sau chiar să îl fure cu totul şi a hotărât să îl lege cu lanţuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: