Redactia.ro
Home » Monden » Motivul neînțelegerilor dintre Daniela Gyorfi și soțul ei, George Tal: „Nu dormim împreună”

Motivul neînțelegerilor dintre Daniela Gyorfi și soțul ei, George Tal: „Nu dormim împreună”

Daniela Gyorfi și soțul ei, George Tal, au vorbit deschis despre relația lor. Cei doi au dezvăluit, în direct,  care este motivul neînțelegerilor din cuplu. 

 

Motivul neînțelegerilor dintre Daniela Gyorfi și soțul ei, George Tal

Daniela Gyorfi și soțul ei, George TAL, sunt un exemplu pentru mulți îndrăgostiți. Cei doi au dat dovadăd e iubire și de multă înțelegere și susținere în cadrul relației, indiferent de obstacolele care le-au apărut în cale. Daniela Gyorfi a pierdut mai multe sarcini, de-a lungul căsniciei, dar a avut parte de susținerea soțului ei. Însă, cei doi au o fiică, Maria.

Cu toate acestea, cei doi soți au vorbit în cadrul unei emisiuni teelvizate despre neînțelegerile care au apărut între ei și motivul de la care a pornit totul. Soțul cântăreței a spus, amuzat, că Daniela Gyorfi vorbește uneori prea mult și că din această cauză i-ar fi căzut părul.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a spus George Tal în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Daniela Gyorfi nu a ezitat și a răspuns la fel de amuzată, mărturisind că l-a sfăyuite să își fac un implant pentru podoaba capilară.

„Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis”, a declarat artista.

Mai mult, Daniela Gyorfi a mărturisit că soțul său sforăie mult prea tare și că din această cauză nu dorm împreună.

„Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a continuat artista.

 

Daniela Gyorfi trece prin momente grele

Daniela Gyorfi a mărturisit pentru Antena Stars că trece prin momente extrem de dificile. Vedeta a povestit că pandemia de coronavirus i-a cauzat probleme serioase pe plan financiar și că a căpătat o depresie cruntă după ce toate evenimentele au fost oprite.

Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. E sunt artist, eu nu știu să fac altceva. Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia”, a declarat Daniela.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: