Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Călin Geambașu nu l-a iertat nici acum pe tatăl său. Cei doi nu s-au văzut de Crăciun

Motivul pentru care Călin Geambașu nu l-a iertat nici acum pe tatăl său. Cei doi nu s-au văzut de Crăciun

Crăciunul a reprezentat pentru cei mai mulți dintre noi oportunitatea să ne înconjurăm de cei dragi nouă și să petrecem clipe de liniște și bucurie. Unele neînțelegeri însă nu pot fi trecute cu vederea nici măcar în această perioadă, iar Călin Geambașu a ales să petreacă sărbătorile de iarnă fără tatăl său, Petre Geambașu. Artistul a explicat motivul pentru care nu și-a dorit să-și vadă tatăl în această perioadă.

Călin și Petre Geambașu se confruntă de mai mulți ani cu numeroase neînțelegeri, pe care nu au reușit nici până în prezent să le rezolve. Chiar dacă sunt uniți de dragostea lor nemărginită pentru muzică, acest lucru nu a însemnat pentru ei că pot trece cu vederea situația complicată în care se află.

Motivul pentru care Călin Geambașu nu l-a iertat nici acum pe tatăl său. Cei doi nu s-au văzut de Crăciun

Călin Geambașu a avut parte de o copilărie dificilă, marcată de duritatea tatălui său. Micile greșeli au fost pedepsite pe măsură, iar durerea de atunci este încă o barieră pentru cei doi. Artistul nu poate ierta trecutul, așa că a preferat ca anul acesta de Crăciun să nu-și vadă părintele.

Motivul este, din câte a declarat chiar cântărețul, faptul că iubirea și iertarea nu ar trebui să existe doar de sărbători. Astfel, el este de părere că familia ar trebui să fie unită tot anul, așadar Crăciunul nu ar trebui să schimbe nimic în acest sens, dacă situația nu a fost una pozitivă niciodată.

Călin și-a petrecut Crăciunul alături de familia sa, iar Petre Geambașu nu a fost invitat la masa de sărbători.

„Fiindcă eu pun preț pe autenticitate și pe sentimente curate, nu cred în împăcări de tip heirup, la date fixe, ci doar în cele consolidate, care au la bază acțiuni temeinice, oneste și bună purtare constantă. Nu trăim doar de sărbători. Ce se întâmplă între sărbători contează cu adevărat. Anul are 365 de zile, timp suficient cât oamenii să fie buni unii cu alții și să se sprijine reciproc, atât cât pot.”, a declarat Călin Geambașu, pentru Impact.ro.

Călin Geambașu nu și-a dorit cadouri de Crăciun de la tatăl său

Călin Geambașu a mai explicat că tatăl său a fost mereu o fire darnică, care i-a oferit cadouri tot timpul, nu doar de Crăciun. Comportamentul său și lipsa afecțiunii nu au putut însă să fie compensate de micile atenții, iar artistul a simțit mereu acest lucru. Greșeala aceasta este adesea făcută de mulți părinți, care încearcă să-și bucure copiii cu daruri în loc să le ofere ceea ce au nevoie cu adevărat: dragoste și înțelegere.

Pentru el și familia sa, sărbătorile nu au fost niciodată despre cadouri, ci despre iubire și timp de calitate petrecut împreună. Petre Geambașu nu a înțeles niciodată acest lucru, cu toate că fiul său a încercat în toți anii de conflict să-l facă să înțeleagă acest lucru.

„El îmi dădea cadouri mereu, nu doar de Crăciun. Nu pot deloc să mă plâng de acest aspect. Însă, când am mai crescut, i-am spus că viața și sărbătorile nu sunt despre cadouri”, a mai spus artistul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: