Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din televiziune. „Am vrut să plec în altă țară…”

Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din televiziune. „Am vrut să plec în altă țară…”

Actrița nu a luat niciodată în calcul să renunțe la meseria care i-a dăruit o viață plină de aplauze și dragoste din partea publicului, ci doar a avut nevoie de câteva momente în care să se concentreze pe altceva în afară de carieră. Cei care o îndrăgesc au putut s-o urmărească în continuare pe cele mai mari scene ale teatrelor din România, unde a dat viață cu mare măiestrie personajelor pe care le-a interpretat.

Și dacă prezența sa în capitală nu a mai fost necesară, doamna Tănase s-a orientat spre o altă localitate unde să fie ferită de aglomerația și agitația de care a avut parte mereu. Artista a plecat la țară însoțită de mama și de fiul său, care a decis în această perioadă sensibilă din punct de vedere epidemilogic să fie alături de familie. Astfel de momente mamă-fiu au fost destul de rare în ultimii ani, mai ales de când Tudor a ales să părăsească România în favoarea Olandei, unde a profesat în calitate de regizor. Întors acasă, se bucură de iubirea familiei sale și de liniștea noului său cămin.

Carmen Tănase nu a fost infectată cu Coronavirus

Izbucnirea pandemiei a reprezentat un moment critic pentru fiecare dintre noi, iar la scurt timp societatea s-a împărțit în două categorii: cei care cred în existența virusului și sunt dispuși să se supună măsurilor impuse de Guvern, și cei care și-au prezentat dezacordul și dubiile față de această situație deosebit de gravă. Carmen Tănase se numără printre cei din cea de-a doua categorie, iar atunci când a venit vorba să-și expună părerile în mod public, nu a ezitat nicio secundă.

În ultimele zile s-a discutat despre faptul că actrița ar fi fost infectată cu virusul care are zilnic din ce în ce mai multe victime, dar aceasta a negat cele scrise în presă. Este bine și în siguranță, fericită că îi are alături pe cei pe care îi iubește mai presus de orice.

Artista a intenționat să părăsească România, alături de fiul său

După moartea soțului său, Victor Parhon, din anul 2000, viața lui Carmen Tănase a căpătat o întorsură la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Inima bărbatului pe care-l iubea mai presus de orice a încetat să bată, iar ea a fost nevoită să continue fără sprijinul acestuia. Cariera sa a evoluat în anii ce au urmat cum nu se putea mai bine, a devenit una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, însă golul din sufletul său a rămas neclintit.

Doamna Tănase a mărturisit că și-a dorit să plece alături de fiul său în altă țară, probabil în Olanda, având în vedere cariera pe care acesta și-a construit-o acolo, dar situația epidemiologică mondială nu le-a mai permis acest lucru. Chiar dacă acum este mai liniștită, actrița nu a renunțat la această dorință a sa, pe care într-o bună zi și-o va îndeplini.

„Am vrut să plec în altă țară. Pur și simplu, după ce îmi încheiam pe aici treburile, voiam să plec după fiul meu. Ăsta era planul nostru, însă toate planurile au căzut, astfel încât sunt aici. M-am mutat la țară, cu mama și fiul meu, cu câinii și cu pisicile. A venit fiul meu special în timpul pandemiei și a rămas aici cu noi. Deocamdată, până ia pandemia o pauză. Am decis să iau o pauză de la serialele de televiziune, era obositor, eram rătăcită prin propria viață și am încercat să fac puțină ordine, luându-mi puțin timp pentru mine”, a dezvăluit actrița pentru publicația Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: