Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Corneliu Palade și Romică Țociu nu mai au apariții împreună

Motivul pentru care Corneliu Palade și Romică Țociu nu mai au apariții împreună

Duo-ul Corneliu Palade și Romică Țociu este îndrăgit de toți românii. Timp de mulți ani și-au obișnuit fanii să apară împreună și păreau de nedespărțit. În ultima perioadă cei doi au dispărut din lumina reflectoarelor și au avut apariții separate. Abia acum s-a aflat motivul.

Duo-ul Corneliu Palade și Romică Țociu s-a destrămat?

Mulți au spus în ultima vreme că Romică Țociu și Corneliu Palade nu-și mai vorbesc. Adevărul a ieșit la iveală abia acum. Cornel Palade a fost cel care a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Acesta a spus că nu încape vorbă de vreo ceartă.

Cei doi au în continuare show-uri împreună, doar că acestea nu presupun apariții televizate. Se pare că acesta este motivul pentru care nu au mai fost văzuți împreună la televizor. Corneliu Palade a mai povestit că este în turneu pe litoralul românesc alături de bunul său prieten Romică Țociu, iar cei care îi îndrăgesc pot veni să îi vadă.

Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?„, a declarat Corneliu Palade în cadrul unei emisiuni televizate.

Romică Țociu, bunic pentru a doua oară

Romică Țociu este în culmea fericirii. El a devenit bunic pentru a doua oară. Acesta a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre relația pe care o are cu nepoții săi. De asemenea el a spus că avea emoții în perioada în care urma să se nască cel de-al doilea nepot. Romică Țociu era foarte curios de felul în care va arată cea mică și cu cine va semăna.

O așteptam cu emoție ieri în timpul filmărilor de la Te Cunosc de undeva și vorbeam cu colegii și așteptam cu nerăbdare să vedem cum o să arate, seamănă și cu Cătălin, seamănă și cu Daria, seamănă din partea noastră. Nu vreau să mă dau mare, dar crede-mă că Filip în afara de maica-sa și de taica-so, cred că în momentul când mă vede intră așa într-un moment de euforie, se bucură, avem o relație foarte mișto, mă țin de năzdrăvănii.„, a spus Romică Țociu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: