Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Denise Rifai a suferit din dragoste. Vedeta s-a dezbrăcat de secrete și a spus adevărul: ”Mi-a fost greu”

Motivul pentru care Denise Rifai a suferit din dragoste. Vedeta s-a dezbrăcat de secrete și a spus adevărul: ”Mi-a fost greu”

denise rifai

Denise Rifai a vorbit recent despre încercările prin care a trecut de-a lungul timpului în ceea ce privește viața sa amoroasă. Cea care prezintă emisiunea „40 de întrebări”, de pe Kanal D, a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta despre suferința care i-a fost provocată și pe care a provocat-o la rândul ei.

Nu mai este niciun secret faptul că Denise Rifai este persoana care va face tot posibilul pentru a-și păstra viața privată de ochii curioșilor. Tocmai din acest motiv a fost o surpriză pentru toată lumea în momentul în care aceasta a acceptat să vorbească despre fostele iubiri.

Denise Rifai, rănită de bărbatul pe care îl iubea

Așa cum era de așteptat, Denise Rifai a trecut prin tot felul de experiențe care au marcat-o, printre care se numără și o inimă frântă. Vedeta de la Kanal D nu s-a sfiit și a vorbit despre momentul în care a suferit din dragoste din cauza unui bărbat pe care îl iubea.

„M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea”, a declarat Denise Rifai pentru Viva.

Denise Rifai a suferit din cauza bărbaților din viața sa
Denise Rifai a suferit din cauza bărbaților din viața sa

A făcut bărbații să plângă după ea

Chiar dacă a suferit din dragoste, asta nu înseamnă că nu i-a făcut și pe bărbații din jurul ei să treacă prin aceeași experiență. Denise Rifai mărturisește că, din păcate, a frânt multe inimi de-a lungul timpului, deoarece nu era interesată de cei care îi făceau curte.

Vedeta de la Kanal D nu se simte deloc fericită cu ceea ce s-a întâmplat, dar susține că nu a avut de ales, fiind sinceră de la început cu cei care se îndrăgosteau de ea. Ba mai mult decât atât, aceasta consideră că le-a făcut un bine bărbaților.

„Da, am făcut pe cineva să sufere, este inevitabil când dragostea nu e împărtăşită. Dar nu pentru că nu mi-a păsat de omul acela. Eu am un frate şi, cum nu mi-ar plăcea ca cineva să îşi bată joc de trăirile lui, de emoţiile lui, aşa nu aş putea să îmi bat eu joc de cineva, emoţional vorbind.

Sunt mulţi oameni care îmi fac curte şi nu îmi place să creez aşteptări, să intru în relaţii doar de dragul de a avea pe cineva. Mă simt onorată de toată această atenţie, dar nu vreau să rănesc pe nimeni şi nu creez aşteptări false, sunt sinceră şi spun cum stau lucrurile”, a mai explicat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: