Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D, după 10 ani. Ce spunea vedeta la vremea respectivă

Motivul pentru care Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D, după 10 ani. Ce spunea vedeta la vremea respectivă

Motivul pentru care Gabriela Cristea a plecat de la Kanal D, după 10 ani. Ce spunea vedeta la vremea respectivă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și urmărite prezentatoare TV din România. De-a lungul anilor, a moderat mai multe emisiuni de succes, din cadrul mai multor trusturi de presă. În 2018, Gabriela Cristea s-a întors pe sticlă, însă nu la postul Kanal D, unde a fost timp de 10 ani, ci la Antena. Iată care a fost motivul schimbării făcute!

De ce a plecat Gabriela Cristea de la Kanal D după 10 ani

A petrecut mai bine de 10 ani în trustul condus de turci înainte să intre în concediu de maternitate cu al doilea copil. Ulterior, când a fost pregătită să se întoarcă pe micile ecrane, Gabriela Cristea n-a mai făcut-o la Kanal D, așa cum așteptau unii.

Prezentatoarea TV a ales să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune Kanal D în favoarea Antenei Stars. La vremea respectivă, prezentatoare n-a vrut să dea prea multe detalii, preferând să spună că e dispusă să schimbe acest aspect în viața sa și că e pregătită pentru această schimbare.

„Mă simt pregatită 100% să revin pe piața media și colaborarea pe care am inițiat-o acum mi se pare una oportună. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase și constructive pentru telespectatori. Cred că a venit momentul să am din nou un cuvânt de spus. Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt. Am suportul soțului meu, ceea ce este foarte important pentru mine în acest moment. Așadar, am multă energie și toate avantajele pentru a face performanță cu noua emisiune, nimic nu mă oprește.”, spunea Gabriela Cristea la acea vreme.

Mărturisirea sinceră a Gabrielei Cristea după ce a plecat de la Kanal D

În ciuda declarației pe care Gabriela Cristea a dat-o, presa de scandal a notat că altele sunt motivele care au stat în spatele deciziei sale. Chipurile, prezentatoarea TV a fost supusă unor chinuri inimaginabile și nu a mai fost dispusă să tolereze un astfel de comportament din partea șefilor.

„Am muncit mult, nimeni nu ştie cât munceam săptămânal pentru emisiunea zilnică. Am două chestii, probleme de sănătate de când am muncit pentru «Nora pentru mama», cu care am şi rămas. Toată lumea zicea că am câştigat atâţia bani, însă din cauza stresului am avut probleme. Ar trebui să primesc nişte sporuri. Am avut probleme care par minore, dar nu e aşa. Am început să am probleme cu tiroida la momentul ăla, şi sunt pe tratament permanent. Am dus-o o perioadă pe tratament şi stil de viaţă sănătos, dar asta evoluează şi acum fac tratament zinic”, a mărturisit Gabriela Cristea, în cele din urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini