Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Monica Bîrlădeanu s-a mutat în România după 13 ani. Ce a pățit în America, de fapt

Motivul pentru care Monica Bîrlădeanu s-a mutat în România după 13 ani. Ce a pățit în America, de fapt

Monica Bîrlădeanu a povestit de ce s-a mutat înapoi în România.

După treisprezece ani petrecuți în Statele Unite, actrița Monica Bîrlădeanu a decis să se întoarcă în România, motivul principal fiind dorința de a fi mai aproape de familie și de a trăi într-un loc care să i se potrivească mai bine. Experiența sa americană a fost una plină de schimbări, vedeta mutându-se de nu mai puțin de șapte ori în această perioadă.

Viața în America a Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit că frecvența cu care a trebuit să se mute în SUA a fost extrem de stresantă, comparând această experiență cu sentimentul de dezrădăcinare: „În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. Este foarte mult. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva.”

De-a lungul anilor, Monica a locuit atât în complexe de apartamente, cât și în case individuale, care nu necesitau renovări majore: „Erau țiplă. Făceai curățenia generală și ei au tot felul de companii din astea, bine și în România sunt, care vin și îți fac curățenie la sânge, apoi igenizare și poți să te muți”, explică ea. Cu toate acestea, găsirea unui spațiu care să corespundă nevoilor și preferințelor personale a fost mereu o provocare pentru actriță.

Monica Bîrlădeanu, din nou pe micile ecrane

La scurt timp după reîntoarcerea în țară, Monica Bîrlădeanu și-a reluat cariera pe micul ecran românesc, devenind prezentatoarea show-ului „Ferma vedetelor” de la Pro TV. Acest pas marchează un nou capitol în cariera ei, demonstrând flexibilitatea și adaptabilitatea sa ca artistă.

„Mi se pare însă că e foarte greu să găsești spațiu în care tu să te regăsești, în care ești tu. Depinde de obiceiuri, dar ai nevoie de spațiu unde să fie dressing-ul, să fie aproape de dormitor, să fie între baie și dormitor, sau să treci separat. Toate lucrurile astea mi se pare că au fost mereu greu de găsit. Această poziționare, compartimentare corectă și utilă pentru mine”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu.

Acum, stabilindu-se din nou în România, Monica Bîrlădeanu se simte în sfârșit acasă, un sentiment pe care nu l-a regăsit în periplul său american. Experiența sa subliniază importanța unui mediu stabil și confortabil, care să susțină atât nevoile profesionale, cât și pe cele personale. Revenirea ei în România nu doar că aduce o valoare adăugată industriei locale de divertisment, dar și îi oferă șansa de a reconecta cu rădăcinile și valorile culturale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: