Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Radu Vâlcan a slăbit foarte mult în ultima vreme. „N-am avut timp absolut deloc…”

Motivul pentru care Radu Vâlcan a slăbit foarte mult în ultima vreme. „N-am avut timp absolut deloc…”

GALERIE FOTO (2)

Ultimele fotografii postate de Radu Vâlcan în mediul online au stârnit îngrijorarea urmăritorilor săi. Din imagini se poate observa cu prezentatorul a pierdut destul de mult în greutate, iar publicul a observat imediat acest detaliu. Deoarece a vrut să risipească speculațiile în ceea ce privește acest aspect, a explicat ce s-a întâmplat cu el în ultimele luni. 

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din televiziunea românească, motiv pentru care este mereu implicat în diverse proiecte. Chiar dacă încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa, mai ales că a devenit recent tată pentru a treia oară, uneori este nevoit să plece pentru perioade lungi de timp de acasă.

Filmările pentru „Insula Iubirii” în Thailanda au avut loc cu puțin timp în urmă, iar prezența lui a fost necesară pe platourile de filmare. A fost o perioadă destul de aglomerată pentru el, care a durat nu mai puțin de o lună de zile, timp în care nu s-a putut ține de rutina sa obișnuită de sport și alimentație.

Motivul pentru care Radu Vâlcan a slăbit foarte mult în ultima vreme. „N-am avut timp absolut deloc…”

A postat însă câteva fotografii în mediul online, în care faptul că a slăbit era destul de evident. Urmăritorii săi de pe Instagram au observat imediat acest lucru, așa că și-au exprimat îngrijorarea. Radu Vâlcan a adresat acest subiect în cadrul ultimei sale apariții la televizor, explicând de ce a pierdut în greutate.

Din câte a povestit chiar el, Radu acordă o atenție deosebită felului în care arată. Este o persoană activă, iubește să facă mișcare și să mănânce sănătos, dar acest lucru nu a fost posibil în perioada filmărilor pentru emisiunea menționată anterior. Programul său a implicat în cele mai multe zile filmări până noaptea târziu, ceea ce l-a determinat să aleagă relaxarea în favoarea mersului la sală sau a alergatului.

„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6, chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc, pentru că filmările se filmau într-un ritm puternic, de alert. Filmam noaptea târziu până dimineața, timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme

Deoarece a decis să mănânce mai puțin în lipsa activității fizice, Radu Vâlcan a slăbit nu mai puțin de 7 kilograme. Cu toate că este conștient de această schimbare, a dorit totuși să evidențieze că fotografiile nu reprezintă în totalitate realitatea. A vrut însă să sublinieze că nu are nicio problemă de sănătate, ci doar a decis să slăbească.

„De teama să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare, am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme. Din poze pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea, foarte multă lume m-a întrebat mai în glumă mai în serios dacă oamenii ăia nu îți dau de mâncare acolo. Pur și simplu a fost ceva controlat și asumat”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: