Redactia.ro
Home » TV » Mugur Mihăescu, de trei ori repetent! Ce l-a făcut pe celebrul Garcea să renunțe la facultate

Mugur Mihăescu, de trei ori repetent! Ce l-a făcut pe celebrul Garcea să renunțe la facultate

Acum este un actor cunoscut și mare afacerist, dar în tinerețe a avut ceva de furcă la școală. Este vorba de nimeni altul decât Mugur Mihăescu. Celebrul Garcea a rămas repetent de trei ori, dar a devenit milionar în euro după succesul cu Vacanţa Mare.

Cariera lui Mugur Mihăescu a fost influențată de un sistem de învățământ din România. În vremea facultății, celebrul Garcea a rămas repetent de trei ori. Spune că acest fapt s-a întâmplat din cauza lacunelor sistemului de învățământ.

Mugur Mihăescu, de trei ori repetent!

Mugur Mihăiescu a vorbit despre motivele ce l-au determinat să renunțe la facultate, fiind invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări” a lui Denise Rifai.

Celebru pentru rolul său de Garcea, acesta a adus critici dure sistemului de învățământ superior din România. Actorul spune că facultatea nu îl învăța nimic din ceea ce își dorea și se mergea foarte mult pe cursuri „de umplutură”.

„Pentru că facultatea nu mă învăța nimic din ce am vrut eu atunci să fac. Eu veneam dintr-un sistem educațional puțin… pe vremea lui Nicolae Andrei.

Clasa noastră era o clasă de elită a Doljului, în care ne selectam materiile pe care vrem să le studiem mai mult și nu se punea nicio presiune din partea profesorilor să studiem materiile lor, că e mai importantă economia socialistă sau mai știu eu ce.

Eu voiam să fac automatizări și calculatoare. Învățam rezistența materialelor, diagramă fier carbon, desen tehnic, roti dințate și toate porcăriile lumii, cum se învață și acum, orice, ca să te ducă în afara domeniului pe care vrei să-l studiezi”, a declarat Mugur Mihăescu, la emisiunea de la Kanal D.

Mugur Mihăescu, milionar în euro. Cât a câştigat cu Vacanţa Mare

Mugur Mihăescu a povestit cum a câștigat primii bani și cum a decurs mai departe drumul său în viață.

„Primii bani au venit când l-am buzunărit pe bunicul. Apoi de la sorcovă. Bunicul lăsa intenţionat 2-3 lei prin buzunare. Am vrut să mă fac inginer, că mi-a plăcut matematica, doar că la facultate mă puneau să învăţ organele maşinii. Eu eram la calculatoare şi voiam altceva. Am făcut opt ani de facultate, că am fost repetent. La anul 4 m-a prins nevastă-mea din urmă. În anul 4 am avut materii la care îmi era greaţă să merg, m-au lăsat iar repetent. Apoi am intrat în anul 5”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăiescu s-a declarat revoltat pentru materiile studiate. Și deși era bun la ceea ce își alesese, s-a împotmolit în cursurile adiacente și în cele din urmă a renunțat de tot la facultate.

„Am luat examenul la calculatoare în anul III la Cerneanu, care era cuiul facultății, dacă îi demonstrezi lui că ești bun, ai trecut. După care au venit organele de mașini și nu mai știu ce.

Cum adică, student, refuzi că înveți cupla de gradul trei, cupla de…?” Și am zis îmi bag piciorul în voi, eu am venit aici să studiez calculatoare. De atunci mi-am băgat picioarele în facultate”, a mai mărturisit Mugur Mihăescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: