Redactia.ro
Home » TV » Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR: „Audiențele au fost explozive”

Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR: „Audiențele au fost explozive”

Revelionul TVR a stârnit numeroase controverse din cauza textelor vulgare. La Revelionul TVR au luat parte nume importante din televiziune, printre care Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu de la Vacanța Mare, dar și Dan Bittman. Mugur Mihăescu a făcut primele declarații cu privire la scandal. 

Mugur Mihăescu, prima reacție după scandalul produs de Revelionul TVR

Revelionul de la TVR i-a avut drept protagoniști pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Însă, Revelionul TVR a iscat un întreg scandal în lumea showbizului, nu doar privitor la suma imensă pe care au cerut-o, cea de 50.000 de euro, dar și în urma scenetelor cu text vulgar și limbaj suburban.

,,‘Revelion la mine acas’’, a creat numeroase controverse în spațiul public. Astfel, întreaga scenă a fost catalogată drept o bășcălie. Membra CNA Dorina Rusu s-a sesizat și a reclamat ‘spectacolul grotesc’ organizat de doi foști membri ai grupului ‘Vacanța mare’.

Cu toate acestea, Mugur Mihăescu are o altă opinie cu privire la programul de Revelion al TVR. Membrul de la Vacanța Mare a susținut că multoradintre telespectatori chiar li s-a părut „excepțional” programul difuzat de TVR și că, mai mult, și că, mai mult, în comparație cu audiențele postului din alți ani, anul acestea au fost „explozive”.

Mugur Mihăescu a luat atitudine contra deputatului USR Iulian Bulai, care a reacționat împotriva programului difuzat de TVR de Revelion. Mai mult, politicianul i-a rugat pe liderii partidului din care face parte să îl demită din funcție în urma declarațiilor sale.

„Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează. 

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a declarat Mugur Mihăescu în cadrul unei ediții speciale la Antena 3.

 

Revelionul TVR, în atenția CNA

Programul de Revelion de la TVR a conținut, printre altele, critici la adresa politicienilor, inclusiv la adresa președintelui Klaus Iohannis, și momente în care i-au ironizat pe cei care respectă măsurile anti-COVID. Însă, nua cest lucru a deranjat, ci vulgaritatea exprimării, în condițiile în acre, în seara de Revelion, audiența TVR a fost de jumătate de milion de români.

În urma Revelionului de la TVR, Dorina Rusu, care este membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a anunțat într-un comunicat de presă că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR1 și că își va propune analiza ei într-o ședință a CNA.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simț, ci şi legislaţia audiovizualului’.

„În emisiunea de la TVR nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor. Acesta a fost încă unul dintre momentele – deloc rare, din păcate – în care TVR şi-a abandonat misiunea publică’, a declarat Dorina Rusumembru CNA, despre Revelionul TVR.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: