Redactia.ro
Home » Monden » Mugur Mihăescu, vilă de 800.000 de euro. Cum arată imobilul de lux

Mugur Mihăescu, vilă de 800.000 de euro. Cum arată imobilul de lux

GALERIE FOTO (3) Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus

În anul 2004, actorul Mugur Mihăescu și soția sa, Rodica, au început construcția unei vile impresionante în cartierul exclusiv Pipera. Pasiunea și munca lor au fost materializate cărămidă peste cărămidă, punând bazele unei locuințe în care să-și trăiască visul de familie.

O locuință plină de caracteristici unice

Cu trecerea anilor, situația familială a suferit modificări, iar în urmă cu trei ani, Mugur Mihăescu considera că vila a devenit prea mare pentru el și soția sa. Fiica lor, Ivona, plecând în Marea Britanie, a lăsat casa să pară imensă pentru cei doi părinți.

Vila din Pipera este evaluată la impresionanta sumă de 800.000 de euro și se remarcă prin atenția la detalii și confortul oferit. Proprietatea, amplasată într-o zonă privilegiată, dispune de o grădină generoasă și chiar de un gazon pe acoperiș, oferind un cadru natural încântător.

„Am gazon și pe casă. Văzută de sus, casa mea este doar o pată verde. Nu are acoperiș, la ultimul nivel este o terasă pe care am plantat iarbă. Am o grădina cu livadă imensă, cu roșii, zarzavat și tot felul de legume. Mi-am asfaltat stradă pe banii mei, 330 de metri de stradă.

Eu și niște vecini am strâns bani și am asfaltat-o în întregime. Bineînțeles că figurează că și cum ar fi fost reabilitată de primărie. Casa asta mi-a rămas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o închiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea.”, povestea actorul.

Implicare în comunitate și pasiuni personale

Pe lângă grija pentru locuință, Mugur Mihăescu demonstrează un angajament puternic față de comunitatea sa. A asfaltat 330 de metri de stradă împreună cu vecinii săi, chiar dacă formalitatea figurează ca fiind opera primăriei. În plus, actorul se ocupă de o livadă și o grădină de legume, aducând o notă personală și autentică locuinței sale.

Vila din Pipera nu este doar o locuință, ci un cămin în care Mugur Mihăescu și familia sa trăiesc și respiră viață. Cu fiecare detaliu și fiecare modificare adusă, acesta își personalizează spațiul, făcându-l cu adevărat un loc al căldurii și al fericirii în mijlocul orașului agitat.

sursa: RomâniaTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: