Redactia.ro
Home » Știri » N-au știut ce i-a lovit! Moș Crăciun a spart ușa casei, dar nu a avut cadouri. Surpriza făcută unor traficanți de droguri

N-au știut ce i-a lovit! Moș Crăciun a spart ușa casei, dar nu a avut cadouri. Surpriza făcută unor traficanți de droguri

O familie de traficanți de droguri din Peru a fost arestată după ce un echipaj sub acoperire a intervenit în forță. 

 

Moș Crăciun a spart ușa casei, dar nu le-a lăsat cadouri

O familie de traficanți de droguri din Peru a fost luată prin surprindere după ce un echipaj de poliție deghizat în Moș Crăciun a intervenit în forță în casa acestora.

Cum este perioada Sărbătorilor de Iarnă, și deghizarea în Moș Crăciun a început să fie din ce în ce mai folosită. Poliția Națională Peruană a ales să le facă o „surpriză” unor traficanți de droguri din Peru, potrivit sport.ro. Polițiștii au organizat o operațiune în urma căreia au fost capturați patru traficanți de droguri.

Moș Crăciun a intrat în forță în locuința suspecților și a distrus ușa de la intrare cu un baros. Intervenția polițiștilor din Peru a fost una de succes, astfel încât la fața locului au fost găsite mai multe pachete cu cocaină, dar și cu marijuana, dar și un pistol de calibru 38.

Conform informațiilor furnizate de autoritățile din Peru, trafucanții care obișnuiau să vândă drogurile inclusiv în școli riscă acum pedepse cuprinde între 3 și 7 ani de închisoare.

 

 

Video aici

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: