Redactia.ro
Home » Știri » Nadia Comăneci a împlinit astăzi 60 de ani. Cum mai arată gimnasta

Nadia Comăneci a împlinit astăzi 60 de ani. Cum mai arată gimnasta

Nadia Comaneci

Nadia Comăneci este fără dar și poate o emblemă a României la nivel mondial. Ea, împreună cualți sportivi de top, au făcut cunoscută România până și pe cele mai îndepărtate meleaguri. Gimnasta a împlinit astăzi 60 de ani. Uite cât de bine se menține.

Nadia Comăneci a împlinit 60 de ani

Nadia Comăneci, supranumită și „gimnasta de 10 a României” aîmplinit astăzi frumoas vârstă de 60 de ani. Nadia Comăneci este o emblemă a României și este apreciată pretutindeni prin prisma carierei sale în gimnastică. Cu toate că are 60 de ani, gimnasta arată ca la 30. Nadia Comăneci are grijă mereu la ce mănâncă și să facă sport constant.

Gurile rele susțin că gimnasta ar fi apelat la intervenții pentru refacerea volumului feței, ridicarea pomeților, augumentarea buzelor și ridicarea pomeților. Nadia nu a confirmat, dar nici a infirmat acest lucru.

Cum se menține Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a acordat un interviu în urmă cu câțiva ani unde a mărturisit că are mare grijă la tot ce mînâncă și mereu își face timp pentru sport. Ea i-a sfătuit pe români să facă același lucru pentru a duce o viață sănătoasă.

Un stil de viata sanatos inseamna un stil de viata echilibrat, o alimentatie sanatoasa, echilibrata, dar si miscare in fiecare zi. Si nu uit sa ma odihnesc corespunzator, cel putin opt ore pe noapte. Cred ca miscarea este foarte importanta pentru a fi in forma, a avea energie, dar si pentru a avea mintea limpede, a avea putere sa te concentrezi pe alte proiecte. Dar miscarea trebuie sa fie intotdeauna insotita de o alimentatie sanatoasa.„, declara Nadia Comăneci în urmă cu ceva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: