Redactia.ro
Home » Monden » Nadine, studentă la 44 de ani! Cursurile cărei facultăți le va urma vedeta

Nadine, studentă la 44 de ani! Cursurile cărei facultăți le va urma vedeta

Nadine este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Vedeta a reintrat în vizorul presei după ce a susținut Bacalaureatul la vârsta de 44 de ani. Frumoasa Nadine a trecut cu brio examenul maturității, iar acum este studentă la facultate! Ce specializare și-a ales.

Nadine, studentă la o facultate de stat din America

Nadine nu s-a mulțumit cu o singură reușită și vrea să aibă și diplomă de licență! Frumoasa vedetă a promovat cu brio examenul de Bacalaureat din acest an, iar acum a luat admiterea de facultate. Chiar ea a fost cea care a povestit despre cursurile pe care le va urma. Nadine a mărturisit că începând cu această toamnă este studentă a unei universități de stat din America. Vedeta va studia psihologie, o specializare pe care  dorea de mult să o aprofundeze.

„Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei. Am detaliat mai mult pe blog. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul ăsta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și să deven studentă la psihologie.

Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simpla. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sortii ca pot studia psihologia la nivel de universitate, și nu de amator așa cum am făcut-o pana acum. Tu iti trăiești visul educational? Ai învățat acele lucruri pe care ai dorit sa le știi? Eu n aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam sa aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal. Te îmbrățișez! P.S. Am scris pe blog despre aceasta noua traznaie a vietii mele educationale.”, a mărturisit Nadine.

Nadine s-a mutat din România. Locația este de vis

Nadine a luat cu brio examenul maturității și și-a luat inima în dinți și a făcut o schimbare mare, atât pentru ea, cât și pentru familia ei. Frumoasa Nadine a decis că Franța este locul în care își dorește să își crească copilul să își găsească liniștea. Vedeta a mărturisit că ea mereu își duce la îndeplinire dorințele. Acum că a luat examenul de Bacalaureat își dorea să se stabilească într-un sat din Franța și chiar asta s-a întâmplat.

Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate.

Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!„, a scris Nadine pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: