Redactia.ro
Home » Știri » Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Prima fotografie postată de supermodel după naștere FOTO

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Prima fotografie postată de supermodel după naștere FOTO

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Iată prima fotografie postată de supermodel după naștere!

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară la vârsta de 53 de ani. Supermodelul a anunțat pe rețelele de socializare că a adus pe lume un băiețel, însă a oferit puține detalii în legătură cu acest eveniment.

Naomi Campbell a dat naștere unui băiețel. Supermodelul în vârstă de 53 de ani susține că „nu este niciodată prea târziu să devii mamă” și confirmă că intenționează să crească singură cei doi copii. Naomi Campbell, faimoasă în lumea modei, a anunțat că a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Ea a împărtășit vestea pe rețelele de socializare după nașterea celui de-al doilea copil al său, afirmând că „nu este niciodată prea târziu să devii mamă”.

Potrivit Daily Mail, bebelușul s-a născut în data de 24 iunie, iar familia, prietenii apropiați și colegii de muncă ai lui Naomi l-au întâlnit deja pe micuț. Se speculează că topmodelul va crește singură copilul, alături de fiica sa în vârstă de doi ani.

O persoană apropiată a declarat, conform sursei citate: „Naomi este o femeie extrem de puternică. Asta și-a dorit întotdeauna. Este foarte fericită. Este atât de încântată să-i ofere fetiței sale un frate. Așteaptă cu mândrie anii care vor urma”.

Prima fotografie postată de supermodel după naștere

Pe rețelele de socializare, Naomi Campbell a postat o fotografie în care ține în brațe băiețelul, iar fiica ei de doi ani îl ține de mână. Micuțul purta un set Dolce & Gabbana, evaluat la 275 de lire sterline. Vedeta nu a dezvăluit încă fața băiețelului său.

„Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit Babyboy. #mamă de doi. Nu e niciodată prea târziu pentru a deveni mamă”, a scris Naomi Campbell pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: