Redactia.ro
Home » TV » Narcisa a pierdut procesul cu Nicolae Guță pentru copil! Ce se întâmplă cu Alberto?

Narcisa a pierdut procesul cu Nicolae Guță pentru copil! Ce se întâmplă cu Alberto?

Narcisa îl atacă pe Nicolae Guță! Femeia și-a făcut publică relația cu noul iubit

Narcisa a pierdut procesul cu Nicolae Guță în legătură cu copilul pe care îl au împreună. Scandalul dintre cei doi a luat proporții după decizia instanței.

 

Ce se întâmplă cu Alberto?

Scandalul dintre Nicolae Guță și fosta lui iubită, Narcisa, a luat o nouă dimensiune, după decizia de acum câteva zile a Judecătoarei din Petroșani. Instanța i-a dat câștig de cauză manelistului în procesul pentru stabilirea domiciliului pentru copilul pe care cei doi îl au împreună.

În urmă cu câteva săptămâni, Nracisa a încercat să îi ia prin suprindere pe Nicolae Guță, care a amenințat-o pe femeie că va deschide un proces pentru a obține custodia lui Alberto, în vârstă de 14 ani. Însă, înainte ca manelistul să treacă la fapte, Narcisa a fost cea care a mers prima la Judecătoria Petroșani pentru a cere ca domiciliul lui Albertos ă rămână la ea.

Guță și Narcisa nua u fost niciodată căsătoriți în acte, dar cântărețul și-a recunoscut copilul. După ce s-au despărțit, Narcisa a rămas în București într-un apartament care este pe numele lui Guță, iar situația băiatului a rămas incertă. Motivul pentru care Narcisa a deschis procesul a fost pentru a obține o hârtie pe care să scrie că Alberto are domiciliul la ea, astfel încât lui Guță să îi fie greu să i-l ia.

Judecătorii nu au fost însă de acord cu cerea făcută de fosta iubită a lui Guță și i-au respins acțiunea.

,,Anulează cererea. Cu drept de reexaminare pentru reclamantă în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în hotărârea instanței. Decizia judecătorilor a deschis astfel calea lui Guță de  acere custodia lui Alberto. Însă, pentru acest lucru trebuie să demonstreze că Narcisa nu își face datoria de mamă.

Nicolae Guță a acuzat-o în repetate rânduri pe Narcisa că a fost cea care i-a distrus copilul.

,,Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, declara Nicolae Guță în urmă cu câteva săptămâni.