Redactia.ro
Home » Monden » Narcisa are probleme cu legea! Ce a făcut fosta iubită a lui Nicolae Guță

Narcisa are probleme cu legea! Ce a făcut fosta iubită a lui Nicolae Guță

Un nou scandal în „lumea manelelor”! Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guță are probleme cu legea și riscă să fie dată în judecată. Conform surselor, „regina arogantelor”, așa cum a fost etichetată pe vremea când se iubea cu Nicolae Guță, „Regele manelelor”, are probleme financiare pe care nu reușește să le rezolve în ultima vreme.

De la arogante direct în sărăcie. De ce nu mai are bani Narcisa

Se pare că Narcisa Guță nu reușește să își plătească întreținerea pentru locuința sa, astfel că, aceasta a reușit să acumuleze datorii destul de mari. Așa se face că asociația de proprietari a blocului în care locuiește a dat-o în judecată pe Narcisa, pentru a putea recupera o parte din banii de întreținere.

Datoriile uriașe la întreținere îi dau bătăi de cap

Conform celor de la evz.ro, Narcisa ar fi rămas fără venituri, și deci în imposibilitatea de a plăti restanțele la întreținere și de a ajunge cu plata la zi. Asociația de proprietari a blocului în care locuiește a decis să ia măsuri drastice în ceea ce o privește pe locatara cu probleme financiare. În plus, vecinii au deschis un proces împotriva Narcisei Guta, pentru a putea reuși să recupereze banii datorați la intretinere.

Mai mult decât atât, se pare că procesul a fost deja amânat, urmând ca fost iubită a lui Nicolae Guță să se prezinte în sala de judecată în luna noiembrie, pentru a da socoteală.

De ce a sărăcit Narcisa, fosta iubita a li Nicolae Guță

Dacă până nu demult se lăfăia în lux, opulență și trai bun, Narcisa nu mai poate face față problemelor care au apărut în urma pandemiei de COVID19. Este știut faptul că industria muzicală a avut foarte mult de suferit în acest an, iar evenimentele cu cântare au fost aproape inexistente. Acesta este și motivul pentru care Narcisa întâmpină probleme financiare în ultima vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: