Redactia.ro
Home » Știri » Vecinii, îngrijorați de Adriana Iliescu. Ce se petrece acum cu cea mai vârstnică mamă din România

Vecinii, îngrijorați de Adriana Iliescu. Ce se petrece acum cu cea mai vârstnică mamă din România

Adriana Iliescu, de negasit

Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România este de negăsit. Vecinii susțin că aceasta a dispărut în urmă cu câteva săptămâni, motiv pentru care sunt extrem de îngrijorați.

Vecinii, îngrijorați de Adriana Iliescu. Ce se petrece acum cu cea mai vârstnică mamă din România

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România este de negăsit, susțin vecinii. Conform acestora, femeia nu ar mai fi fost văzută de săptămâni întregi.

Femeia a devenit cunoscută în întreaga țară, după ce în 2004 când a ieșit la pensie, a decis să devină mămică. Adriana Ilieascu și-a făcut o procedură de fertilizare în vitro, iar în 2005, a venit pe lume Eliza Maria Bogdana, care la momentul actual a devenit o adolescentă în toată firea.

Eliza are 16 ani și se pare că între ea și mama ei există anumite tensiuni. Vecinii au declarat că în urmă cu câteva luni, Adriana a decis să se izoleze temeinic în locuința sa. La începutul acestei luni, vecinii au declarat pentru wowbiz.ro, că femeia și-a deconectat și telefoanele pe care le avea.

Se pare că Adriana Iliescu obișnuia să meargă des la magazin și era văzută de trecători, dar în ultima vreme aceasta este de negasit. Totuși, Eliza a fost văzută în ultima vreme, ceea ce înseamnă că mama sa își dorește să nu se mai facă văzută.

Ce pensie are Adriana Iliescu

Adriana Iliescu, în prezent în vârstă de 83 de ani își crește fiica de 16 ani, pe care și-a dorit-o foarte mult. Deși a devenit mamă la o vârstă înaintată, Adriana a știut cum să o educe pe Eliza.

Dar, se pare că pandemia de coronavirus a afectat-o destul de mult pe aceasta. Fost profesor universitar de limba română, Adriana Iliescu abia are din ce să trăiască. Aceasta primește lunar o pensie de 2.000 de lei, dar este insuficientă pentru ea și pentru fiica ei, care a devenit adolescentă și are nevoie de foarte multe lucruri.

Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii. Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație”, au declarat surse din apropierea familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: